Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW PSP - Exkluzív Zenék II. rész

Mint ahogy Gege kolléga két hete megírta, a Rockstar Games elindította az "Exclusive Music in Chinatown Wars PSP" hírsorozatot, akkor az Anvil nevű heavy-metal bandát ismerhettünk meg. Most viszont azt a hírt közölték, hogy az DFA Records nevű lemezkiadó zenéi is benne lesznek a Chinatown Wars PSP verziójában, olyan előadók zenéit menedzselik mint például a GTA IV-ben már hallott LCD Soundsystem.

A DFA Records lemezkiadót 2001-ben alapította James Murphy, Tim Goldsworthy és Jonathan Galkin. Többnyire Dance és Punk együttesek zenéit adják ki. Nagy hatással voltak a kiadóra az 1980-as évek olyan együttesei, mint például a Talking Heads,a Blondie és a New Order. De itt az ideje, hogy meghallgassunk egy kis ízelítőt a DFA Records Chinatown Wars-beli repertoárjából, íme:

2009.10.05 19:41  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: kreestof

Athlon
Offline
2009. 10. 05. 22:16
Tiszta Wave 103.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink