Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - 100% checklist

2008.05.06 23:26  |  Írta: Rider  |  Forrás: The GTA Place

Az angol nyelvű nagytestvér (TheGTAPlace.com) szerkesztősége készített egy nagyon igényes pdf-dokumentumot melyben a Grand Theft Auto IV 100%-os végigjátszásához szükséges küldetések, feladatok és tevékenységek listáját írták le. A lista természetesen - mint sok más leírás a GTA IV-gyel kapcsolatban - oldalunkra is kikerül majd idővel, addig is a letöltésért katt ide!

Deystan

Offline
2008. 05. 07. 10:54
Bár én 100% PC-és vagyok de leszedem mert ez a lista egyaránt jó PS3-hoz, XBOX360-hoz és PC-hez is.
Jó volna már egy tuti 100%-os hír,hogy mikor jön ki PC-re.
gta4hun

Offline
2008. 05. 07. 10:58
Várjál még 2-3hónapot, a konzolokat is elkell adni
Laurie1

Offline
2008. 05. 07. 11:17
A konzolvásárlási hisztéria már múlófélben van. (07 szeptember - 08 április)
walczviktor

Offline
2008. 05. 07. 13:18
az olyanokat birom akik elvakult konzolosok és oltják a pc-seket hogy háhá egy ujabb játék ami csak konzolra jött ki.. ha-ha kiváncsi lennékjáccott e már egyszer életébe játékot normális irányitással. vagy pl konzolon age of empires-öt )
zetii10

Offline
2008. 05. 07. 14:50
én konzolos vagyok, ezt nyíltan fel is vállalom, szerintem a konzolban a jövő, ha játékról van szó, lassan ezt a gamer magazinok is belátják, és lehet hogy jobban tenné mindenki, ha így tenne. sajnos el kell ismerni, hogy nyert a sony és a microsoft, ugyanis ellehetetlenítik a pécés gamer-eket, minden jó játék konzolra jön ki a legújabbak közül. nem véletlenül utálják nagyon sokan az EA-t, hiszen a PC-s játékokon egyáltalán nem látszik a fejlesztés (ugye fifából 2003 óta ugyanazt a szart kapjuk meg minden évben, a need for speed egyre rosszabb) ám a konzolos játékok eszméletlenül jók (gondoljunk csak a burnout paradise-ra, ami a valaha kiadott legjobb autós játék, vagy éppen a fifára, amit évről évre javítanak, fejlesztenek). szerintem nem éri meg folyton több tízezreket kidobálni az ablakon gépfejlesztés néven azért a kínálatért cserébe amit a pc-játékok piacán kaphatunk..
walczviktor

Offline
2008. 05. 07. 16:19
persze én ezt megétem, de nem idegesitő hogy az irányitás sokkal macerásabb? vagy egy idő után megszokja az ember és nem is törődik vele? mert nekem nagyon ellenszenves az egész. a tendencia meg tényleg ez amit felvázoltál, de a pc játékok nem most fognak kihalni az is biztos. maximum akkor ha kihoznának valami csudiolcso konzolt aminek hasonló az irányitása mint pc-n
zetii10

Offline
2008. 05. 07. 21:32
wii? egyetlen hibája, hogy az irányításán kívül semmi nem nextgen benne... az irányítás? hát furcsa, de megszokható. én gears of war-ról tudok beszélni, nagyon furcsa lőni azt nem tudok, meg furcsa a hitbox is, de én nagyon jókat szoktam fun-olni multiban például garantálom, hogy magyarországon nincs nálam jobb láncfűrészes a singleplayer az nagyon élvezetes kontrollerrel. semmi forcsa nincs benne, könnyen kijátszható a játék.. GTA-ról majd jövő hétvégén nyilatkozok, ugyanis az xboxom jelenleg szervízben van, és nem tudok játszani. ha azirrányításnál tartunk, akkor viszont autós és a sportjátékoknál a konzol egyértelműen üti a pécét.
továbbgörgetvén a gondolatot, ha belegondolsz, konzolon sokkal jobb lesz használni a gta4-es vezetek-plusz-lövök-amerre-akarok rendszert, míg számítógépen egyértelműen az ON FOOT célzás, irányítás és lövés lesz a jobb.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak