Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony a GTTV-ben

Korábban már megírtuk, hogy a GameTrailers.com által vezetett GTTV házigazdája, Geoff Keighley elárulta a következő GTTV epizód fő témáját, ami nem más, mint a Grand Theft Auto IV második DLC-je.

Ez most ismét megerősítést nyert, hiszen a GameTrailers TV főoldalán egy kép árulkodik arról, hogy a következő epizód a The Ballad of Gay Tony-val fog foglalkozni. Az adás október 15-én (jövőhét csütörtökön) helyi idő szerint 12:30-kor lesz megtekinthető a Spike TV-n, ám pár órával később HD minőségben is felkerül a GTTV főoldalára! Minden bizonnyal újabb információkat és játékmeneti felvételeket is várhatunk majd.

Anno egyébként a The Lost and Damned-ről is készült egy külön epizód a GTTV-n, amelynek keretein belül a műsorvezetőt, Geoff Keighley-t meghívta a Rockstar Games a saját székhelyére. Az adás megtekintéséhez kattints ide!

2009.10.10 09:16 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 10. 10. 20:07
Remélem itt is megtudunk legalább annyi új info-t mint anno a TLaD-osnál, ott hallottam először azt a felvetést h Luis lesz a 2. DLC főszereplője.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink