Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Multiplayer infók

A Rockstar Games végre frissítette a Ballad of Gay Tony hivatalos weboldalát, így újabb exkluzív fícsörről hullt le a lepel. Az új járművek és fegyverek után most a multiplayer mód nyújtotta új lehetőségeket ismerhetjük meg jobban.

A The Lost and Damned-del ellentétben ezúttal nem kapunk új multiplayer módokat (igazából felesleges is lenne, így is rengeteg van már), hanem a meglévőkben használhatjuk ki teljes mértékben a Ballad of Gay Tony újításait. Konkrétabban a Deathmatch, Team Deathmatch, Free Mode, Race és GTA Race módok szolgálnak újdonságokkal. Az alábbi listában ezeket foglaltuk össze:

Deathmatch / Team Deathmatch

  • Új fegyverek: Pistol .44, Explosive Shotgun, Assault SMG, Gold SMG, Advanced MG, Advanced Sniper, Sticky Bombs és ejtőernyő.

  • Pénzjutalom: $25 minden assist-ért (hogyha csak meglősz valakit, de más öli meg)

  • Kill Streak: Zsinórban 3, 5 vagy 10 ölés után extra életerőt és pajzsot kapsz. Ha véget vetsz valaki Kill Streakjének, $125 üti a markodat.

  • Új helyszínek: Néhány új helyszín is kiválasztható: CC Plaza, Meadow Hills, Firefly Island, Alderney Building Site, Varsity Heights, Factory, Construction, Acter Power Station, Pier 45, Castle Gardens Park, Boat House, Easton Subway, Warehouse, Hospital, Waste, Trespass, Museum, stb.

  • Fegyver kategóriák: Episodic, Automatic, Sniper Rifles, Explosives, Sticky Bombs.

GTA GTA
GTA GTA

Free Mode

Természetesen a szabályok nélküli Free Mode-ban is megtalálható minden újítás, így ha kedved tartja, őrjönghetsz a barátaiddal az új Buzzard helikopterben, vagy csoportosan leugorhattok a Rotterdam Tower tetejéről - ezúttal már ejtőernyővel. Képek a Free Mode-ról:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

A Race / GTA Race módok újításai még nem kerültek ki a hivatalos weboldalra, ám a "coming very soon" felirat szerint nemsoká azokat is kiteszik. Emellett érdemes felfigyelni még egy mondatra:

Tehát hamarosan egy videó is megjelenik a Ballad of Gay Tony multiplayeres újításairól.

UPDATE: A tömörítetlen, logó nélküli, .tif formátumú képekhez kattints ide!

2009.10.15 08:00 ▪ Írta: Ben Dover

watanabe
Offline
2009. 10. 15. 19:25
biztos jó lesz az a csoportos bázisugrás

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink