Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GameTrailers TV - The Ballad of Gay Tony

Magyar idő szerint ma reggel került adásba a Spike TV-n az a GameTrailers TV epizód, amelyet csaknem teljes egészében a Grand Theft Auto IV második epizodikus tartalmának szenteltek. Geoff Keighley a Rockstar Games vezető fejlesztőjével, Jeronimo Barrera-val készített interjút a R* főhadiszállásán. A terjedelmes videóban eddig még nem látott játékmeneti felvételek is láthatóak.

A nem kevesebb, mint 21 perces műsor négy fejezetre van osztva:

  1. Who's the Boss? (Sztori és karakterek)
  2. Irrational Exuberance (Küldetések és játékmenet)
  3. Dancing to a Different Beat (Multiplayer)
  4. The Lasd Shadow of Liberty (Mi lesz a GTA IV után?)

A műsor teljes egészében, HD felbontásban megtekinthető ide kattintva! Az angolul kevésbé értő látogatóink kedvéért néhány új dolog, ami a számtalan új jelenet mellett elhangzott:

  • Luis komoly döntések előtt áll majd, például hogy az anyjának, vagy Gay Tony-nak segítsen-e, ugyanakkor ott vannak a régi haverjai is a környékről.

  • Habár számos új járművet kapunk a DLC-hez, a játék mégis az akcióra fog összpontosítani. A Lost and Damned-ben például minden a motorok és a banda körül forgott...

  • Ejtőernyőzés közben nem lehet majd használni a fegyvert, ám más ejtőernyősöket le lehet lőni.

  • Míg a The Lost and Damned egy kissé sárgás és zajos filter effektet kapott grafikai újítás gyanánt, a The Ballad of Gay Tony képe lilásabb/rózsaszínűbb lesz.

  • Jeronimo Barrera szavai szerint csak néhány járművön lesz nitró, amelyek "még izgalmasabbá teszik a versenyeket".

  • A táncolás és pezsgőivás minijátékokról Barrera nem akart sok mindent elárulni, felfedezésüket "rábízza a játékosokra". Ne feledjük, hogy a legutóbbi, FIZZ TV videó elején lévő ESRB logóban a "Nudity" (azaz meztelenség) felirat is megtalálható - talán Thomas Stubbs helyett most valami nőt láthatunk ádám évakosztümben?

  • A Ballad of Gay Tony-ban egy teljesen új rádióadó is helyet kap, amely zenéit az olasz nemzetiségű DJ páros Crookers szolgáltatja majd.

  • A The Ballad of Gay Tony / Episodes from Liberty City megjelenésével lezárul a Liberty City éra, így több letölthető epizód sem lesz. Valószínűleg a következő GTA-n fognak dolgozni Rockstarék.
2009.10.16 15:06 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 10. 16. 16:49
Bírtam a sok új jelenetet, az ejtőernyősök és a yacht süllyedése mindent vitt. Picit számítottam rá hogy a végén megtudunk valamit az esetleges következő GTA-ról, bár azt tudjuk hogy nem a perzsa öböl területén játszódik majd

MateL
Offline
2009. 10. 16. 17:30
Athlon: És nem is Liberty City-ben

hunmike94
Offline
2009. 10. 16. 20:42
Na ezek már egyre jobban hangzanak lenne egy kérdésem.Azt ,hogy az EfLC-t le is tudják warezolni majd?Mert általában amit le warezolnak az pár nappal a megjelenés előtt megjelenik és én akkor letölteném és majd utána venném meg.Na akkor tömören ,hogy szerintetek fel fogják törni és feltölteni torrent oldalra?Ezt azért gondolom ,mert olyan mint egy önálló játék egy DL DVD-n.

zsolt
Offline
2009. 10. 16. 21:14
Ja:
Grand Theft Auto: Episodes for Liberty City

MateL
Offline
2009. 10. 17. 08:57
hunmike94: Persze, ezért is jó, mert nem kell trükközni, mint a Lost and Damned-nél

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink