Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA: Chinatown Wars - Megjelent a PSP verzió + egyéb hírek

2009.10.21 16:29  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Kissé rég jelentkeztünk már újabb hírekkel, amiért talán kiérdemeltük egyes látogatóink nemtetszését is - joggal. Ennek egyik oka, hogy jelenleg csak én tevékenykedek az oldalon, így rám hárul egy csomó feladat. A dolog lényegi részére térve itt összefoglaljuk a legfontosabb híreket a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP-s verziójáról.

A tegnapi nappal (azaz 2009. október 20-án) megjelent az eddig csak Nintedo DS kézikonzolon elérhető Grand Theft Auto Chinatown Wars, amely bebizonyította nekünk, hogy igenis a Rockstar Games még mindig tud meglepetésekkel szolgálni. A Nintendo DS-es verzió idén tavasszal, egész pontosan március 17-én jelent meg, és az addig csak DS-exkluzív játékról június 22-én kiderült, hogy készül egy sokak által várt PlayStation Portable (PSP) port is.

A Chinatown Wars tehát Észak-Amerikában egyaránt megvásárolható UMD formában, illetve letölthető/megvásárolható a PlayStation Network (PSN) hálózatán - ez utóbbi elsősorban a PSPgo tulajoknak lehet hasznos. Nekünk, európaiaknak várnunk kell 23-áig a vásárlással...

A megjelenéssel egyidőben megérkeztek az első tesztek és pontszámok, valamint a Rockstar Games egy rövidke gameplay videóval is meglepte a nagyérdeműt:

Play Magazine 10/10
VideoGamer.com 10/10
EuroGamer 9/10
GamePro 4,5/5
NowGamer 9,5/10

Néhány ismertebb magazin és weboldal értékelései itt jobb oldalt láthatók - esetleg segíthetnek eldönteni a bizonytalanok számára, hogy érdemes-e megvenni a játékot.

A PSP megjelenéssel néhány újítást is bevezettek a fejlesztők a Rockstar Social Clubon. Először is fontos leszögezni, hogy amennyiben rendelkezünk PSN azonosítóval, azt összekapcsolhatjuk a Social Club-bal, tehát a PSP verzió is teljes mértékben támogatja ezt a szolgáltatást, és a Chinatown Wars-hoz tartozó minden eddigi dolgot is.

 

A Social Club újdonságaihoz kattints a "Folytatás" feliratra!

Néhány újdonság került ki a Social Club oldalára, ezek a következők:

  • Peking Duck Hunt - Egy újabb flash játék, hasonlóan a Mr. Wong's Laundry-hoz. Itt is pénzt gyűjthetünk mindenféle ökörséggel, amit aztán átküldhetünk a játékba felhasználás végett (PSP-n és DS-en egyaránt működik). Ha ügyesek vagyunk, egy golyóálló Patriot is a markunkat ütheti. A játék során a Sum Yung Gai nevű étteremben "dolgozunk" inasként, és feladatunk hogy minél több palacsintát készítsünk - persze számos más dolog nehezíti ezen tevékenységünket...  • Guide Map - Ennek már talán több hasznát vesszük. A Chinatown Wars Guide Map nem más mint egy térkép, amely számon tartja az összes teljesített drogüzletet, ugratást, biztonsági kamerát és őrjöngést. Ezen felül lehetőségünk van egy Social Club baráttunkkal összehasonlítani e értékeket - például, hogy ki mennyi kamerát lőtt már ki.  • Letöltések - A Downloads szekcióba újabb letölthető, kinyomtatható, majd összehajtogatható origami (?) figurák kerültek fel, többek között fegyverek, autók és sok más... (őszintén: ki az aki erre ráér? - szerk.)


Egyelőre ennyi lenne, mindenesetre le a kalappal a Rockstar Games előtt, alaposan kitettek magukért... Még ma újabb hírekkel szolgálunk, ne felejtsetek el visszanézni!

HIVATALOS LINKEK: R* Newswire | Rockstar Games | Rockstar Leeds | Chinatown Wars | Social Club

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak