Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Episodes from Liberty City - BBFC besorolás

2009.10.22 16:26  |  Írta: Ben Dover

Talán emlékeztek, hogy a Grand Theft Auto IV első DLC-je, a The Lost and Damned besorolásában az ESRB (Entertainment Software Rating Board) teljes meztelenséget (full frontal nudity) is megállapított. A játék egyik bejátszásában ugyanis Thomas Stubbs III, Liberty City igen korrupt képviselője ádámkosztümben látható, annak minden bájával együtt...

Nos, bár az ESRB értékelése szerint a Ballad of Gay Tony trailerek elején szerepel a "nudity" felirat, a brit illetőségű BBFC (British Board of Film Classification) tisztázza a valódi helyzetet. Egy közleményükben ugyanis elárulják, hogy a csomag (tehát a két DLC) 18-as értékelést kapott "durva párbeszédek, erőszakos, illetve szexuális töltet, valamint a kábítószer kemény használata miatt" (hát igen... ezek nélkül nem is lenne GTA a GTA - szerk.).

A dolog intim részére térve azonban a konzervatívabb szülők részére egy "megnyugtató" idézet is olvasható:

"A játék tartalmaz szexjeleneteket. Bár a szexuális töltet elég erős, a lényeg sosem látszik, ahogy a karakterek sem láthatók teljesen meztelenül. Az egyik bejátszásban a Luis Lopez nevű karakter épp egy orális szexjelenet végére látható (kényelmesen ül egy széken, és egy nő feje látható a két lába között) - BBFC.co.uk"

Rockstar Games: ezúttal sem csalódtunk bennetek!  A BBFC teljes értékelése ide kattintva megtekinthető!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 32 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak