Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Reggel 9-kor!

Azt már tudjuk, hogy a Grand Theft Auto IV második epizodikus tartalmaként érkező GTA: The Ballad of Gay Tony, illetve a The Lost and Damned DLC-t is tartalmazó GTA: Episodes from Liberty City október 29-én jelennek meg, ám a pontos idő ezidáig nem volt ismert.

A Rockstar Games egy twitterező kérdésére elárulta saját Twitter oldalán, hogy (magyar idő szerint)

reggel 9:00 órakor

kerül fel a Ballad of Gay Tony az Xbox LIVE rendszerére, a boltok polcain pedig valószínű, hogy nyitáskor az Episodes from Liberty City impozáns doboza is megtalálható lesz majd.

Ha tehát megvan az 1600 MS pont az Xbox LIVE virtuális számláján, akkor nincs más dolgod, mint reggel 9 órára felmenni a LIVE-ra, és tölteni lefelé minden idők talán legösszetettebb DLC-jét, a Ballad of Gay Tony-t. Mindenképp érdemes azonban az Episodes from Liberty City DVD-t beszerezni, hiszen amellett, hogy mindkét DLC-t tartalmazza és nem kell hozzá az alap GTA IV sem, csak ilyen formában érhető majd el az exkluzív Vice City FM rádió.

Addig is szerezd be a GTA: Chinatown Wars PSP verzióját, hiszen az őszi szünet kitűnő alkalom a végigjátszásra!

2009.10.25 23:31  ▪ Forrás: @RockstarGames  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink