Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

The Ballad of Gay Tony - Hivatalos Achievement infók

2009.10.27 22:50  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Anno, a The Ballad of Gay Tony hivatalos weboldalának elindulásakor talán a honlapon lévő Exclusive Features rész számított érdekességnek nekünk, rajongóknak. Kezdetben csak a fegyverek részleg működött, ahol felsorolva láthattuk az új DLC-ben szereplő összes fegyvert, most azonban már minden "doboz" elérhető...

Bár már korábban nyilvánosságra került az a 10 új Xbox 360-as Achievement, amit a Ballad of Gay Tony-ban lehet megszerezni, a fejlesztők most a hivatalos oldalra is kitették őket - nagyobb méretű, színesebb ikonokkal együtt. Ezek megtekintéséhez kattints ide! Az újításokat így az alábbi táblázatban összegeztük, kattints bármelyik feliratra! (Reméljük, annyi angoltudással mindenki rendelkezik, hogy a feliratok jelentését megértse.)

A Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, s vele egyidejűleg a Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony október 29-én, magyar idő szerint reggel 09:00-kor jelenik meg. Az Episodes from Liberty City lemezes formában tartalmazza a The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony DLC-ket, futtatható az eredeti Grand Theft Auto IV nélkül, és csak ebbe van benne az exkluzív Vice City FM rádió. A Ballad of Gay Tony természetesen letölthető lesz az Xbox LIVE-ról is, 1600 MS pont ($19,99) ellenében!

Néhány magyar üzlet linkje:

Már csak alig 1 nap van hátra a megjelenésig!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak