Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

The Ballad of Gay Tony - Xbox LIVE Weekend

2009.10.28 18:32  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Biztosan emlékeztek, hogy a Lost and Damned megjelenése előtt, sőt az eredeti Grand Theft Auto IV premierjekor is ingyen lehetett használni a multiplayert, valamint lehetőség volt néhány napig magukkal a fejlesztőkkel játszani a Multiplayer módban. Nos, így lesz ez az Episodes from Liberty City (és a Ballad of Gay Tony) megjelenése után is, azaz holnaptól.

Először is, a teljes hétvégén át INGYEN játszhat online minden Xbox 360 tulajdonos (tehát az is, akinek nincs Gold előfizetése) - ráadásul ez egyaránt vonatkozik a Grand Theft Auto IV, The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony részekre! Lássuk tehát, hogy milyen érdekességek várnak az Xbox 360 tulajokra hétvégén (október 30-tól november 1-ig)! Az időt természetesen mindenütt helyi, magyarországi idő szerint tüntettük fel.

Október 30. (péntek) - 22:00-03:00

Játék a fejlesztőkkel - a jelzett időpontban a Rockstar North néhány fejlesztője is online lesz.
A következő Gamertag-ek valamelyike őket jelzi: GwRockstar1, GwRockstar2, GwRockstar3, GwRockstar4, GwRockstar5, GwRockstar6, GwRockstar7, GwRockstar8, GwRockstar9, GwRockstar10, GwRockstar11, GwRockstar12, GwRockstar13, GwRockstar14, GwRockstar15, GwRockstar16

Október 31. (szombat)

Xbox LIVE All-nighter
Játssz egész nap online az Xbox LIVE-on valamelyik GTA-val!

November 1. (vasárnap) - 20:00-22:00

Játék hírességgel - Henry Santos Jeter-rel játszhatsz online (Gamertag: GwFHenryHH)
Henry Santos Jeter a bachata stílusú zenét játszó New York-i Aventura együttes énekese/dalszerzője, akinek zenéi a Ballad of Gay Tony-ban is meghallgathatóak a San Juan Sounds rádió "The Santiago Mix" Latin & Reggaeton showjában.

A játék megjelenésével egyidejűleg a Rockstar Social Club Leaderboards táblázata is frissül, valamint a fejlesztők szerint további újítások várhatók az internetes közösségi portálon.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak