Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar Games - Tippek a profiktól (I. rész)

A Rockstar Games nagyszerű csapatától már megszokhattuk, hogy az átlagosnál jobban figyelnek oda a rajongóik támogatására, szeretetére. Egy ideje már például hivatalos oldalukon tippsorozatban nyújtanak segítséget a Lost and Damned Multiplayer módjaihoz. (Ha érdekel, nézd meg a legalul lévő linkeket - angol tudás szükséges!) Ezúttal szintén bizonyított a Rockstar: elindítottak egy interjú-sorozatot, amelyben kiemelkedően profi játékosokat kérdeznek arról, hogy mi a titkuk.

Tudniillik, a GTA: Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony kiadásával olyan új szolgáltatásokat kapott a Rockstar Social Club, mint a frissített Leaderboards (Toplisták) vagy a Base Jumping adatokat követő rendszer, s mindennek alapjául a számtalan Multiplayeres újítás szolgált. Az első interjú alanya Mr Floppay, azaz Chris Amburgy volt, akinek a Team Mafiya Work a specialitása. A Rockstar akkor figyelt fel rá, amikor bárki játszhatott a fejlesztőkkel. A Deathmatch után fel is vették vele a kapcsolatot - a mázlista...

"A kedvenc fegyverem az egész GTA IV alatt a "The Ballad of Gay Tony"-ban lévő Pistol .44. Az a stukker nagyon veszélyes, és hihetetlenül jó hangeffektje van. A kedvenc játékterületem attól függ, hogy hányan játszanak egyszerre. Minden összevetve Alderney-t mondanám, mert az a sziget egyaránt tartalmazza Dukes/Broker és Algonquin legjavát, sőt csodálatosan néz ki. Mindazonáltal amióta kijött a Ballad of Gay Tony, az Team Deathmatch új pályarészletei remekül sikerültek. Nincs jobb a Libertonian épületében lövöldözésnél.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy ISMERD A JÁTÉK BEÁLLÍTÁSAIT, mielőtt elkezded azt. Ha úgy mész be egy meccsre, hogy azt hiszed be van kapcsolva az auto-aim, és előtte nem nézed meg, gyakorlatilag ingyen killeket hagysz ki. A radar beállításait is ellenőrizned kell, így nem érhet meglepetés a játékban.

Ha működik az auto-aim, amennyire csak lehet, tartózkodj a járművek használatától! Vezetés közben könnyű préda vagy, ha be van kapcsolva az auto-aim, hiszen míg te a manuális célzással babrálsz a kocsiban, a többiek könnyen leszednek. Ez fordítva is igaz, azaz ha működik az auto-aim, számodra könnyű killt jelentenek a járművet használó játékosok. Egy másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy ha tudod az egyes fegyverek pontos hatótávát, láthatod, hogy egy pont van ott, ahol az auto-aim nem céloz be senkit - így azonban manuálisan ugyanúgy tudsz lőni. Ez a módszer nagyon hasznos lehet intenzív tűzharcok során."

Chris még több tippel szolgál a Rockstar Games hivatalos oldalán. Érdemes elolvasni, ha mondjuk a Multiplayeres Achievementekre/Trófeákra hajtasz! És végül a Rockstaros multiplayer tippek:

A jövőben további tippek várhatók a sorozat keretein belül.

2009.11.18 19:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink