Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Games - Tippek a profiktól (I. rész)

2009.11.18 19:44  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games nagyszerű csapatától már megszokhattuk, hogy az átlagosnál jobban figyelnek oda a rajongóik támogatására, szeretetére. Egy ideje már például hivatalos oldalukon tippsorozatban nyújtanak segítséget a Lost and Damned Multiplayer módjaihoz. (Ha érdekel, nézd meg a legalul lévő linkeket - angol tudás szükséges!) Ezúttal szintén bizonyított a Rockstar: elindítottak egy interjú-sorozatot, amelyben kiemelkedően profi játékosokat kérdeznek arról, hogy mi a titkuk.

Tudniillik, a GTA: Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony kiadásával olyan új szolgáltatásokat kapott a Rockstar Social Club, mint a frissített Leaderboards (Toplisták) vagy a Base Jumping adatokat követő rendszer, s mindennek alapjául a számtalan Multiplayeres újítás szolgált. Az első interjú alanya Mr Floppay, azaz Chris Amburgy volt, akinek a Team Mafiya Work a specialitása. A Rockstar akkor figyelt fel rá, amikor bárki játszhatott a fejlesztőkkel. A Deathmatch után fel is vették vele a kapcsolatot - a mázlista...

"A kedvenc fegyverem az egész GTA IV alatt a "The Ballad of Gay Tony"-ban lévő Pistol .44. Az a stukker nagyon veszélyes, és hihetetlenül jó hangeffektje van. A kedvenc játékterületem attól függ, hogy hányan játszanak egyszerre. Minden összevetve Alderney-t mondanám, mert az a sziget egyaránt tartalmazza Dukes/Broker és Algonquin legjavát, sőt csodálatosan néz ki. Mindazonáltal amióta kijött a Ballad of Gay Tony, az Team Deathmatch új pályarészletei remekül sikerültek. Nincs jobb a Libertonian épületében lövöldözésnél.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy ISMERD A JÁTÉK BEÁLLÍTÁSAIT, mielőtt elkezded azt. Ha úgy mész be egy meccsre, hogy azt hiszed be van kapcsolva az auto-aim, és előtte nem nézed meg, gyakorlatilag ingyen killeket hagysz ki. A radar beállításait is ellenőrizned kell, így nem érhet meglepetés a játékban.

Ha működik az auto-aim, amennyire csak lehet, tartózkodj a járművek használatától! Vezetés közben könnyű préda vagy, ha be van kapcsolva az auto-aim, hiszen míg te a manuális célzással babrálsz a kocsiban, a többiek könnyen leszednek. Ez fordítva is igaz, azaz ha működik az auto-aim, számodra könnyű killt jelentenek a járművet használó játékosok. Egy másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy ha tudod az egyes fegyverek pontos hatótávát, láthatod, hogy egy pont van ott, ahol az auto-aim nem céloz be senkit - így azonban manuálisan ugyanúgy tudsz lőni. Ez a módszer nagyon hasznos lehet intenzív tűzharcok során."

Chris még több tippel szolgál a Rockstar Games hivatalos oldalán. Érdemes elolvasni, ha mondjuk a Multiplayeres Achievementekre/Trófeákra hajtasz! És végül a Rockstaros multiplayer tippek:

A jövőben további tippek várhatók a sorozat keretein belül.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak