Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Dan Houser - The Times (UK) interjú és pletykák

Az elmúlt napokban az Egyesült Királyság-beli The Times interjút készített Dan Houser-rel - a Grand Theft Auto franchise "három nagyjának" egyike, testvére, Sam Houser és a GTA producer Leslie Benzies mellett. Az interjú során utalnak a következő Grand Theft Auto-ra is, azonban még ne várjatok egetrengető bejelentésre.

Először is ide kapcsolódik, hogy az MCV UK félretájékoztatta olvasóit, miszerint Houserék még nem is választottak helyszínt a következő GTA-nak. Emiatt számos fórumozó a fejét fogta, ám kiderült a hiba. Az MCV híradása így hangzott:

"...Azonban [Dan Houser] a The Times-nak elmondta, hogy nemhogy cselekményt, még várost sem választottak a játék helyszínéül."

Ez természetesen nem igaz, íme a The Times cikkének egy részlete:

"Magukat a srácokat illetően: már javában dolgoznak. Egy vadnyugatos játékon is munkálkodnak jövő tavaszra, és ott van a következő GTA. "Először a várost találjuk ki, majd jöhetnek a karakterek," mondta Houser. Az ő közreműködésével is készülő párbeszédek elérhetik az 1000 oldalt, ami csaknem tízszerese egy filmének." (tovább...)

Talán nem is kell mondani, hogy ezt akár hivatalos bejelentésnek is vehetjük a következő Grand Theft Auto fejlesztésének kezdetét illetően. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy a GTA IV már több mint egy éve van piacon (jövő áprilisban lesz 2 éve).

Köszönet a GTA4.net-nek a pontosításért!

2009.11.18 20:14  ▪ Forrás: The Times  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink