Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Függő gyermeke miatt hívta a 911-et egy anyuka

Ezen hírünk inkább csak érdekesség, dehát az ünnepek alatti pangás miatt ez is kell. Már megszokhattuk, hogy az Egyesült Államokban, a "lehetőségek hazájában" abszurdabbnál abszurdabb dolgok is megtörénnek, köszönhetően amerikai embertársaink sajátos világszemléletének. Ezen hírünk eseményének helyszínéül is az USA szolgált.

Történt ugyanis, hogy a bostoni Angela Mejia valami miatt hajnali fél 3-kor felkelt, majd észrevette, hogy 14 éves fia még mindig a Grand Theft Auto-val játszik a szobájában, amire az anyuka (bizonyára a sokadik alkalom miatt) annyira felkapta a vizet, hogy hívta a 911-et... (nos, a hajnalokig történő GTA-zás bizonyára már néhányótokkal is megesett :D - szerk.)

"A rendőrség válaszolt, majd sikeresen rábeszélte a fiút a játék kikapcsolására és az alvásra." - írja a Boston Herald.

Az eredeti cikkben lévő interjúból kiderül, hogy Angela nem igazán szereti gyermeke lelkesedését a videójátékok iránt. Állítása szerint nincs baja az "atlétika-témájú játékokkal" (???), de ha a GTA-ról van szó, így vélekedik:

"Soha nem venném meg azt a fajta játékot. Semmiképp. Hívtam [a rendőrséget], mert ha nem tiszteli az anyját, mit fog csinálni az életben?"

A hírt tovább nem is kommentálnánk, mindenkinek meg lehet a véleménye.

Köszönet a GTA 'Hood oldalnak az infóért!

2009.12.27 16:56  ▪ Forrás: Boston Herald  ▪ Írta: Ben Dover

SQUALLE3R
Offline
2009. 12. 27. 19:55
HELLÓ MÁR NEM AZÉRT DE NEM AZ ANYJÁNAK KELLET VOLNA KIKAPCSOLNI ÉS ELVENNI ÉS NEM A RENDŐRSÉGET HÍVNI BÁR A GYEREK IS HIBÁS DE AZ ANYÁNAK MEG KELLENE NÉZNI HOGY A GYEREK MIVEL JÁTSZIK A NŐ NEM IS TUDTA HOGY A GYEREK MIVEL JÁTSZIK : Állítása szerint nincs baja az "atlétika-témájú játékokkal) NA MINDEGY

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK

MateL
Offline
2009. 12. 27. 20:25
SQUALLE3R: Legközelebb nézd meg, hogy a billentyűzeteden világít-e a "Caps Lock" felirat melletti led, és ha nem, akkor írj kommentet. Köszönjük!

kovács
Offline
2009. 12. 27. 21:06
nocomment tibicsoki is meg a hír is ...
apropó tibicsoki. értelmes, magyar nyelvű szövegeket ajánlom a figyelmedbe

MateL
Offline
2009. 12. 27. 22:44
Nemtom, az ilyenek hol vannak nyelvtanórán?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink