Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA SA - A harmadik legkelendőbb játék Észak-Amerikában

Az Industry Gamers lelkes csapata nemrégiben hozzájutott egy különleges NPD listához. Ez nem mást tartalmaz, mint a legnagyobb példányszámban elkelt videojátékokat Észak-Amerikában.

Az összesítés érdekessége, hogy nem egy egyszerű évvégi áttekintés, hanem az 1995-től 2009-ig tartó időszakot foglalja össze, bár a PC játékok (verziók) nem kerültek benne elemzésre. Persze így is kétségkívül helyet kellett kapnia a listán egy Grand Theft Auto epizódnak is. A harmadik helyen ott feszít GTA San Andreas.

A GTA SA-ból valóban sok tűnt el a boltok polcairól, de ahogy a GTAGaming.com szerkesztői is megemlítették hírükben a Grand Theft Auto IV-ből úgyszintén. Érdekes, hogy a GTA IV nem szerepel a listán, bár azt is meg kell hagyni, hogy a megjelenést követő hónapokban rengetek példány kelt el belőle, viszont később lecsillapodott a vásárlási hullám.

2010.01.20 17:30  ▪ Forrás: Industry Games  ▪ Írta: VISALI

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink