Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Games - Multiplayer aktivitások a közeljövőben

2010.02.03 16:21  |  Írta: VISALI  |  Forrás: Rockstar Newswire

Tegnap a Rockstar Games publikálta élménybeszámolóját a január 21-én megrendezett Xbox LIVE Multiplayer Event-ről. Ezt angolul tudó olvasóink ide kattintva megtekinthetik. Azonban szeretnénk felhívni a figyelmeteket a bevezetőre, abban ugyanis értékes információk vannak a PlayStation Network-ön és Games for Windows LIVE-on keresztül játszó játékosok számára.

A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy hamarosan aktívabbak lesznek a fent említett két rendszeren. Első lépésben pénteken kelet-amerikai idő szerint 16:00 és 19:00, vagyis a GMT +1 időzóna szerint 22:00 és másnap 01:00 között megrendezésre kerül egy Grand Theft Auto IV Multiplayer Event a PSN rendszeren, ezzel is kárpótolva valamelyest a PlayStation 3 tulajdonosokat, akiket a GTA sorozattal kapcsolatban az utóbbi időben picit elhanyagoltak. Továbbá tervezik egy komplett naptár összeállítását is azokról az időpontokól, amikor mi is játszhatunk majd a fejlesztőkkel. Természetesen ez a GTA Episodes from Liberty City két új portjával kapcsolatosan is várhatunk majd bejegyzéseket ebben kalendáriumban.

KRUCEAS

Offline
2010. 02. 06. 12:17
Én úgy emlékszem Pc-n még nem volt ilyen Multiplayer Event.
Biztos a sok cheater miatt. De nem igaz, hogy ezt nem lehetne kiküszöbölni.
alexander1995

Offline
2010. 02. 06. 16:08
PC-n lesz a jövőhéten, csak még nem írjuk meg róla a hírt, mert még nem tudni pontosan mikor lesz. De a hírben benne van, h terveznek MP Eventeket a games for Windows LIVE-on.
KRUCEAS

Offline
2010. 02. 06. 17:05
alexander1995: Végre! Kösz az infót!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak