Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar Games - Multiplayer aktivitások a közeljövőben

Tegnap a Rockstar Games publikálta élménybeszámolóját a január 21-én megrendezett Xbox LIVE Multiplayer Event-ről. Ezt angolul tudó olvasóink ide kattintva megtekinthetik. Azonban szeretnénk felhívni a figyelmeteket a bevezetőre, abban ugyanis értékes információk vannak a PlayStation Network-ön és Games for Windows LIVE-on keresztül játszó játékosok számára.

A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy hamarosan aktívabbak lesznek a fent említett két rendszeren. Első lépésben pénteken kelet-amerikai idő szerint 16:00 és 19:00, vagyis a GMT +1 időzóna szerint 22:00 és másnap 01:00 között megrendezésre kerül egy Grand Theft Auto IV Multiplayer Event a PSN rendszeren, ezzel is kárpótolva valamelyest a PlayStation 3 tulajdonosokat, akiket a GTA sorozattal kapcsolatban az utóbbi időben picit elhanyagoltak. Továbbá tervezik egy komplett naptár összeállítását is azokról az időpontokól, amikor mi is játszhatunk majd a fejlesztőkkel. Természetesen ez a GTA Episodes from Liberty City két új portjával kapcsolatosan is várhatunk majd bejegyzéseket ebben kalendáriumban.

2010.02.03 16:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

KRUCEAS
Offline
2010. 02. 06. 12:17
Én úgy emlékszem Pc-n még nem volt ilyen Multiplayer Event.
Biztos a sok cheater miatt. De nem igaz, hogy ezt nem lehetne kiküszöbölni.

alexander1995
Offline
2010. 02. 06. 16:08
PC-n lesz a jövőhéten, csak még nem írjuk meg róla a hírt, mert még nem tudni pontosan mikor lesz. De a hírben benne van, h terveznek MP Eventeket a games for Windows LIVE-on.

KRUCEAS
Offline
2010. 02. 06. 17:05
alexander1995: Végre! Kösz az infót!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink