Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Az iPhone verzió csalásai III. rész

A Rockstar Games ígéretének eleget téve ma publikálta az utolsó csaláscsokrot, mely a GTA Chinatown Wars iPhone és iPod Touch verziójában használható kódokat tartalmazza. Az újonnan publikált cheat-ek várakozásainkkal ellentétben nem az időjárást változtatják meg, hanem lehetővé teszik az idő múlásának felgyorsítását.

Mindössze három kód tartozik ebbe a kategóriába. Az első aktiválásával 1 órával ugorhatunk előbbre, amit bizonyára akkor jó használni, ha egy küldetésben időelőtt megérkezünk a helyszínre, de még több mint 60 játékbeli percet kellene várnunk. A második 6 órával későbbre visz minket, ez tulajdonképpen a napszakok változtatását teszi lehetővé. A harmadik pedig átrepít a holnapba, ami értelemszerűen arra jó, ha valamilyen tevékenységet csak bizonyos napokon tudunk elvégezni. Az App Store-ról letölthető januárban megjelent változatban így összesen 14 féle csalást használhatunk.

Ugrás 1 órával előre
JUMPHR
Ugrás 6 órával előre
JUMPHRS
Ugrás 1 nappal előre
JUMPDAY

Természetesen frissítettük iPhone Csalások cikkünket is. Ennek megtekintéséhez kattints ide.

2010.02.03 19:57  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Visali
Offline
2013. 05. 23. 15:46
Azt a fránya speciális képességet is ahelyett hogy törölnék inkább pénzért boostolják.
A pc-s verziót viszont biztos hogy megveszem .

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink