Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA Chinatown Wars - Boldog születésnapot!

2010.03.17 17:25  |  Írta: Kovics

Sokan nem hiszik el, de mégis: Ma van pontosan 1 éve, hogy a Grand Theft Auto sorozat legutóbbi perspektivikus játéka, a GTA Chinatown Wars, az eddigi egyetlen Nintendo DS-re kiadott GTA játék pont egy éve jelent meg Észak-Amerikában és Kanadában.

Egy év sok idő, de mi észre sem vettük, hogy eltelt. Ez idő alatt sok minden történt a Chinatown Wars táján, de az kétségtelen, hogy hatalmas sikert aratott a játék, noha a Nintendo DS verzió eladásai nem ezt tükrözték, hiszen ez a platform nem a 17 éven felüliek körébe próbál "befurakodni". De magának a játék sikerének köszönhetően nemcsak a Nintendo kézikonzoljára, hanem PSP-re, illetve nemrég iPhone-ra és iPod Touch-ra is kiadták az epizódot. Itt megjegyezném, hogy tavalyi adatok szerint több, mint 1 millió PlayStation Portable változat talált gazdára.

A játék élvezetessége minden bizonnyal abban rejlik, hogy a fejlesztők hihetetlenül jól kidolgozták a játék minden részét - játékmenet, tevékenységek, stb. Az izometrikus nézet sem jelent hátrányt, hiszen madártávlatból is könnyen ki lehet igazodni még akkor is ha DS-en játszunk - ami nem híres az alaposan kidolgozott játékairól, bár ez a szerény felszereltségnek tudható be. A játékba bekerült néhány korábban kiadott GTA epizódban is megtalálható dolog, mint például az őrjöngés. Az érintőképernyő nyújtotta lehetőségeket sem voltak rest kihasználni a fejlesztők. Így sokkal jobban élvezhetőbb és átérezhetőbb is a Liberty City-s "rongálás". A játékot több különleges minijátékkal feldobták - lehet tetoválást készíteni és ha akarjuk, a szemetet is átkutathatjuk, ha fogyóban van a lőszerünk.

A videojátékokkal foglalkozó weboldalak előkelően értékelték a játékot, átlagban 9/10-es, vagy nagyobb értékeléssel. Ez már mindenképp elég indok arra, hogy Te is beszerezz egy példányt, amennyiben még nem tetted meg. A galériánkban természetesen találsz képeket, videótárunkban pedig trailereket, ha szeretnéd jobban megismerni a játékot.

Boldog szülinapot!

Athlon

Offline
2010. 03. 18. 14:05
Gyorsan telik az ido. Boldog szuletesnapot

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak