Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Chinatown Wars - Boldog születésnapot!

Sokan nem hiszik el, de mégis: Ma van pontosan 1 éve, hogy a Grand Theft Auto sorozat legutóbbi perspektivikus játéka, a GTA Chinatown Wars, az eddigi egyetlen Nintendo DS-re kiadott GTA játék pont egy éve jelent meg Észak-Amerikában és Kanadában.

Egy év sok idő, de mi észre sem vettük, hogy eltelt. Ez idő alatt sok minden történt a Chinatown Wars táján, de az kétségtelen, hogy hatalmas sikert aratott a játék, noha a Nintendo DS verzió eladásai nem ezt tükrözték, hiszen ez a platform nem a 17 éven felüliek körébe próbál "befurakodni". De magának a játék sikerének köszönhetően nemcsak a Nintendo kézikonzoljára, hanem PSP-re, illetve nemrég iPhone-ra és iPod Touch-ra is kiadták az epizódot. Itt megjegyezném, hogy tavalyi adatok szerint több, mint 1 millió PlayStation Portable változat talált gazdára.

A játék élvezetessége minden bizonnyal abban rejlik, hogy a fejlesztők hihetetlenül jól kidolgozták a játék minden részét - játékmenet, tevékenységek, stb. Az izometrikus nézet sem jelent hátrányt, hiszen madártávlatból is könnyen ki lehet igazodni még akkor is ha DS-en játszunk - ami nem híres az alaposan kidolgozott játékairól, bár ez a szerény felszereltségnek tudható be. A játékba bekerült néhány korábban kiadott GTA epizódban is megtalálható dolog, mint például az őrjöngés. Az érintőképernyő nyújtotta lehetőségeket sem voltak rest kihasználni a fejlesztők. Így sokkal jobban élvezhetőbb és átérezhetőbb is a Liberty City-s "rongálás". A játékot több különleges minijátékkal feldobták - lehet tetoválást készíteni és ha akarjuk, a szemetet is átkutathatjuk, ha fogyóban van a lőszerünk.

A videojátékokkal foglalkozó weboldalak előkelően értékelték a játékot, átlagban 9/10-es, vagy nagyobb értékeléssel. Ez már mindenképp elég indok arra, hogy Te is beszerezz egy példányt, amennyiben még nem tetted meg. A galériánkban természetesen találsz képeket, videótárunkban pedig trailereket, ha szeretnéd jobban megismerni a játékot.

Boldog szülinapot!

2010.03.17 17:25 ▪ Írta: Kovics

Athlon
Offline
2010. 03. 18. 14:05
Gyorsan telik az ido. Boldog szuletesnapot

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink