Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City Xbox 360 Multiplayer Event ma!

Ma ismét egy olyan naphoz érkeztünk, amikor néhány rajongónak megadatik a lehetőség, hogy internetes összeköttetés ellenében megkűzdhessen a játék fejlesztőivel. Ezúttal a GTA Episodes from Liberty City került sorra. Természetesen az Xbox 360 verzió tulajdonosainak szól ez a hír, hiszen a PlayStation 3 konzolokra és a személyi számítógépekre írt változat megjelenése még nem történt meg.

A többjátékosmódot érintő esemény kelet-európai idő szerint (GMT+1) 22:00-tól holnap hajnal 1:00-ig tart majd. Mivel a Microsoft konzolján már számos Grand Theft Auto-t érintő Social Club Multiplayer Event került megrendezésre bizonyára kivülről fújjátok a csatlakozás menetét, de persze vannak új játékosok is, akik számára ez új dolog, így alant bemásoltuk az egyik korábbi, hasonló témájú hírünkben megírt magyar nyelvre lefordított információkat.

NÉZD ÉS CHATELJ ÉLŐBEN
Nem tudsz felmenni az Xbox LIVE-ra? Ne aggódj! Csatlakozz a legújabb Social Club Multiplayer Event oldalunkon látható élő közvetítéshez! Esetleg nézd közvetlenül az egyik Rockstar csapattárs játékmenetét! Ezen kívül egy chatboxot is létrehoztunk azoknak, akik csapattársat keresnek, vagy csak csevegni akarnak.

HOGYAN TALÁLJ MEG MINKET?
Szólj egy havernak és lépj be egy Ranked Team Deathmatch-be Party Mode-ban! Párosával fogunk játszani, tehát győződj meg róla, hogy a csapatod létszáma 2 lesz. Ha Party Mode-ban elindítod a Team Deathmatch játékmódot, automatikusan egy különleges lobby képernyőre kerülsz velünk és más résztvevőkkel. Bővebb infó a Party Mode-ról lentebb.

SZÜKSÉGED VAN EGY PARTNERRE?
Lépj fel a chatboxra az esemény alatt vagy csak postold a Gamertaged itt a kommenteknél! Valaki biztosan fölvesz.

HIVATALOS ROCKSTAR GAMERTAGEK
A következő Rockstar Gamertagek fognak részt venni:
GwRockstar3
GwRockstar4 
GwRockstar5 
GwRockstar6 

A PARTY MÓDRÓL...
A Party Mode segítségével egyszerű összeszedned a csapatodat és találnod egy játékot. Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, majd válaszd a Multiplayer > Party Mode opciót. Ezután egy saját multiplayer világban találod magad Liberty City-ben, és te vagy a host. Innen vedd elő megint a telefont, majd válaszd a Friends opciót a barátaid meghívásához. Amint ők csatlakoznak, a Liberty City városodban találják magukat, és amíg mindenki elkészül, lehet gyakorolni vagy szórakozni.

Ha csapatod készen áll a küzdelemre, kapd elő megint a játékbeli telefont, és válaszd bármelyik módot (ezúttal a Ranked > Team Deathmatch beállításokra lesz szükséged)! Ezáltal csapatod egy speciális lobby képernyőre kerül, ahol összesorsolnak egy másik, egyenlő létszámú csapattal - maximum 16 fő/lobby. Fontos, hogy kétszemélyes csapattal lépj be a lobbyba, ha velünk és más játékosokkal szeretnél játszani.

Sok sikert a résztvevőknek!

2010.03.23 14:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Markee
Offline
2010. 03. 23. 15:10
Jeee ,végre itt van ,na ezen ott kell lennem!!!Eddig egyiken se voltam ott ,mert másnap iskola volt ,és nem akartam fáradt lenni.De most ,ha egyszerűen tök jó ,hogy beteg vagyok... ott leszek végig 1-ig játszok majd aztán ,most végre meghallom az RSgames fejlesztők hangját JEEEEEE!

Gege
Offline
2010. 03. 23. 21:43
Markee: Na, majd kommentben írd meg, hogy hogy oltottad be Rockstárékat

Markee
Offline
2010. 03. 24. 16:47
Hey!
Na ,hát részt vettem az eventen...sajnos nem volt vmi élvezhető ,mert mivel MO.-ról játszottam lagg is volt +a hangjuk is szaggatott...éjfélig játszottam utána felb*sztam az agyam és abbahaygatam...mondam nekik ,hogy kicsit lassabban beszéljenek ,mert szaggatnak is ,meg nem vagyok olyan nagyon jó angolból(alapfokú nyelvvizsgám van).Meg külön velem nem is beszéltek ,pedig kérdeztem őket ,de azt mondták nem értik(lehet nem jól mondtam vmit XD).Utána éjfélig még hülyültem egy kicsit a mutliban ,utána ,meguntam a laggot és kiléptem.Hát röviden ennyi volt az event ,legalábbis nekem ,lehet vkinek jobban tetszett nem tudom...Mind1 majd a következő ,hátha nem lesz ilyen laggos ,de szerintem azért volt ilyen ,mert sok külföldi volt ,és sokan is akartak csatlakozni...aztán ez lett belőle...na mind1 hát most így jártam ...majd legközelebb hátha jobb lesz...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink