Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA - Uwe Boll ismét színre lép

2008.05.18 18:51  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: NYmag.com

Bizony, a film- és játékipar egyik legnagyobb megszentségtelenítője ismét színre lépett, leglábbis egy interjú erejéig... A NYmag.com weboldal szerkesztőségének köszönhetően napvilágra került ugyanis egy szöveges interjú, melyben a sokak által megvetett és utált Boll ecseteli, hogy miért is lenne ő a legjobb választás, egy Grand Theft Auto filmadaptáció elkövetéséhez.

Az elmúlt pár hónapban más igen érdekes híreket is hallhattunk egy esetleges GTA filmadaptáció bekövetkeztéről, ám szerencsére - khm eminemet főszerepbe rakni kicsit durva lett volna, ezek hamis információnak bizonyultak. Ezúttal pedig a fentebb említett weboldal szerkesztői a legrosszabb lehetőséget is figyelembe véve, kikérték Uwe Boll véleményét a játék filmre vitelével kapcsolatban.

Egyenesen az interjúból:

"A Grand Theft Auto szuper érdekes lenne számomra és úgy gondolom én lennék a legjobb ember egy ilyen film elkészítésére, mivel az összes eddigi filmem fő mozgatóelemei közé tartoztak a véres és erőszakos jelenetek. Ráadásul az akciójelenetekkel sincs problémám."

A dologhoz inkább úgy döntöttem, nem fűzök hozzá semmit, mert nehéz lenne a vulgaritást nem kimerítő határokon belül felszólalnom... ám igen érdekes, hogy a nyilatkozatból származó idézet második felében, milyen negatív hangsúlyra vált a filmrendező:

"De nézd, végül úgyis majd egy olyan ember mellett döntenek mint Micheal Bay vagy Brett Ratner, ezáltal pedig egy 150 milló dolláros költségvetéssel és PG-13-mas értékeléssel rendelkező mozifilm jön létre. Úgy gondolom jobb lenne elkészíteni egy 30 millió dolláros filmet, mely egyben kemény és brutális, egyúttal nem igényel megkötéseket."


Hát igen, a rendező legutóbb kiadott "sikerfilmje" (Postal) után már tényleg nem hiszem hogy sok eséllyel indul a GTA címért... talán csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy nem véletlen került napvilágra azon petíció, mely aláírásával, Boll filmvilágból való kitiltását támogatjuk.

sadam5

Offline
2008. 05. 18. 18:58
Épp ezen gondolkoztam valameik nap, hogy mien jó film lenne. (De szerintem ti is nemcsak én)
Na mármost nekem lelöné a gta-s feelinget és tönkre tenné a játékot.Nem tom én nekem vm? ebbben büzlene.
Leone

Offline
2008. 05. 18. 19:03
Istenem. Boll nem tud rendezni! A Grand Theft Auto IV a legjobb példa arra, hogy a történet viszi a játékot legjobban, nem pedig a folyamatos öldöklés és erőszak... Ez az amit a politikusok, önjelölt erkölcscsőszök és unatkozó ügyvédek nem képesek figyelembe venni... Erre most itt van Uwe Boll, aki aztán végképp nem tud megkülönböztetni egy játékot egy filmtől.
Athlon

Offline
2008. 05. 18. 19:03
Nem hinném hogy ebből film kéne. Akinek hiányzik az nézze meg a Scarface-t. Az meg hogy Uwe Boll lenne a rendező csak tovább rontaná az amúgy is szerintem rossz ötletet.
walczviktor

Offline
2008. 05. 18. 20:23
ha jó filmet akarnának csinálni a játékból akkor abba kb csak a a cím egyezhetne, és egykét karakter neve...a gta-t sajna nem lehet átültetni filmre
NikoBellic13

Offline
2008. 05. 18. 21:10
GTA-ból nem kell film. Azt a játékélményt semmi nem adja vissza. Ha viszont mindenképp film kell belőle akkor a BadBoys rendezői lennének a legjobbak.
sadam5

Offline
2008. 05. 18. 21:28
Ugyan már most jött ki pár hónappal ezelött az American Gangster, mellesle nézzétek meg a Godfather és a Scarface játékokat...Hova jutottak, talán csak a film volt jó.
Ha gyártanak egy filmet abból ne gyártsanak játékot, ha gyártanak egy játékot abból ne csináljanak filmet.
(Pokember 3 kivétel, a játék jobb lett, mint a film)...pathetic...
zetii10

Offline
2008. 05. 18. 21:39
sztem parker 3-nál is jobb volt a film, mint a játékadaptáció... nem kell a film, az egész gta úgy kerek, ha te mozgathatod a szálakat... amúgy meg ki a fene az az uwe boll?
Gege

Offline
2008. 05. 18. 22:03
Teljesen fölösleges megfilmesíteni a GTA-t, mert nincs benne olyan nagy storyline. Persze a GTA IV más tészta, de én inkább a Mafia-t filmesíteném meg. De persze kizárólag Boll bácsi nélkül...
Amúgy állítólag a Postal nem is lett olyan rossz.
Pali97

Offline
2008. 05. 19. 13:36
Pedig szerintem a GTA SA-ból egész jó film lenne a történet adott.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 40 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak