Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA SA - Ismét elérhető, a San Andreas Multiplayer

Egy nem is oly rég leközölt hírünkben írtunk arról, hogy a fejlesztőcsapat beadta a kulcsot a multiplayer módosítás fejlesztése felett. Nos, ezúttal ismét érdekes fejleményekre lehetünk figyelmesek, ha ellátogatunk a program hivatalos oldalára mely ismételten elérhetővé vált. Azt, hogy igazak-e a híresztelések a multiplayer fejlesztésének befejeztével kapcsolatban még homály fedi...

A hír, mely szerint a modifikáció programozását befejezték, még mindig nem került megcáfolásra, amiből arra következtethetünk, hogy sajnálatos módon nem lesz újabb San Andreas Multiplayer verzió. Ugyan a multis kiegészítő hivatalos weboldala ismét elérhető, a fórum és egyéb szolgáltatások - a szerverlista kivételével - még mindig nem kerültek publikálásra. A legfrissebb híresztelések között megtalálhatjuk azt is, hogy littlewhitey - egy igen neves, a multiplayer világgal kapcsolatba hozható játékos, átvette a mesterlista (a klienshez szerverlistaként használható szerver) futtatását, melyhez elérést a GTA-Host emberei szolgáltatnak.

Amint többet tudunk a dologról, értesítünk titeket!

2008.05.18 19:09  ▪ Forrás: SAMP.com  ▪ Írta: Shotgun

gta4hun
Offline
2008. 05. 19. 10:06
Szerintem megálltak véglegesen, nincs fórum, blog, következő játék, hogy áll vagy esetleg az online játékosok. Ez van Egyszer minden véget ér... De még lehetett volna jövő előtte hisz az utóbbi időken még mindig többen használták az SAMP-t mint az MTASAM-et és többen is várták a 0.3-at. Csak tudnám miért volt jó Sacky-nak, hogy jópár bootot küldött a szerverekre vagy feltörte a master szervert... Számomra rejtély.

NeoFiiTe
Offline
2008. 05. 20. 16:16
Ugyan a multis kiegészítő hivatalos weboldala ismét elérhető, a fórum és egyéb szolgáltatások - a szerverlista kivételével - még mindig nem kerültek publikálásra.


Sa-mp Wiki is megy!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink