Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City - Hamarosan a Social Club TV-n + videó

A hónap közepén sok idő után végre PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenik a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, és mint tudjuk, a pécések ismét exkluzív Video Editort is kapnak a két epizódhoz.

Ennek kapcsán jelentette be most a Rockstar, hogy hamarosan kibővítik a népszerű Social Club TV felületét az Episodes from Liberty City PC verziójával is. Ízelítőül kaptunk is egy videót, melyet már az ingame Video Editorral dobtak össze a fejlesztők. Íme:

Talán PC-n már bármikor bemehetünk a Bahama Mamas klubba? Végezetül pedig kijelentették, hogy a közeljövőben újabb Social Club contestek várhatóak a launchot követően (ejj, de magyaros volt ez a mondat).

U.i.: Mint láthatjátok, oldalunk is gay-esebb lett, az áprilisi megjelenés örömére

2010.04.05 19:23 ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2010. 04. 05. 20:27
Nekem ez jutott először a videóról eszembe hogy a Bahamaba be lehet majd bármikor menni, de a játék megjelenése előtt is a trailer 1ben csak ez a klub volt meg a képek felén is és mégse lehetett a végleges gameben bemenni most se valószínüsítem de isten adja hogy tévedjek! Szerintetek a vidieditor külön-külön lesz a 2 gameben vagy egybe (öszevághatok tlados és tbogtos clippeket egy videóban?) És nem rosz az oldal nincs mit tenni ferdehajlamúaké lett a világ.

Gege
Offline
2010. 04. 05. 20:32
Hannibal: Bezony... Egyébként szerintem külön lesznek a két episode klipjei.

Bence (Visali)
Offline
2010. 04. 05. 20:48
Muszáj, h külön legyenek, hiszen aki csak az 1iket tölti le csak 1ből vághat össze cuccokat, bár szerintem akik lemezen veszik meg vegyíthetik is a 2-t, bár ennek sincs logikus alapja. Hiszen a 2 DLC külön játék. Mindben a Video Editor-t a mobilunkról indítjuk, és ha TLAD-s mobilról indítjuk a TLADs menübe kerülünk, ha a TBoGTből a TBoGT menüjébe kerülünk. Viszont megint 1 másik elmélet, h hány mappát nyit majd a játék a Dokumentumokban, hiszen a felvett klipeket is itt tárolja.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink