Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Episodes from Liberty City - Hamarosan a Social Club TV-n + videó

2010.04.05 19:23  |  Írta: Ben Dover

A hónap közepén sok idő után végre PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenik a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, és mint tudjuk, a pécések ismét exkluzív Video Editort is kapnak a két epizódhoz.

Ennek kapcsán jelentette be most a Rockstar, hogy hamarosan kibővítik a népszerű Social Club TV felületét az Episodes from Liberty City PC verziójával is. Ízelítőül kaptunk is egy videót, melyet már az ingame Video Editorral dobtak össze a fejlesztők. Íme:

Talán PC-n már bármikor bemehetünk a Bahama Mamas klubba? Végezetül pedig kijelentették, hogy a közeljövőben újabb Social Club contestek várhatóak a launchot követően (ejj, de magyaros volt ez a mondat).

U.i.: Mint láthatjátok, oldalunk is gay-esebb lett, az áprilisi megjelenés örömére

Hannibal

Offline
2010. 04. 05. 20:27
Nekem ez jutott először a videóról eszembe hogy a Bahamaba be lehet majd bármikor menni, de a játék megjelenése előtt is a trailer 1ben csak ez a klub volt meg a képek felén is és mégse lehetett a végleges gameben bemenni most se valószínüsítem de isten adja hogy tévedjek! Szerintetek a vidieditor külön-külön lesz a 2 gameben vagy egybe (öszevághatok tlados és tbogtos clippeket egy videóban?) És nem rosz az oldal nincs mit tenni ferdehajlamúaké lett a világ.
Gege

Offline
2010. 04. 05. 20:32
Hannibal: Bezony... Egyébként szerintem külön lesznek a két episode klipjei.
Visali

Offline
2010. 04. 05. 20:48
Muszáj, h külön legyenek, hiszen aki csak az 1iket tölti le csak 1ből vághat össze cuccokat, bár szerintem akik lemezen veszik meg vegyíthetik is a 2-t, bár ennek sincs logikus alapja. Hiszen a 2 DLC külön játék. Mindben a Video Editor-t a mobilunkról indítjuk, és ha TLAD-s mobilról indítjuk a TLADs menübe kerülünk, ha a TBoGTből a TBoGT menüjébe kerülünk. Viszont megint 1 másik elmélet, h hány mappát nyit majd a játék a Dokumentumokban, hiszen a felvett klipeket is itt tárolja.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak