Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar Games Social Club karbantartás!

Nem tudsz bejelentkezni a Rockstar Games Social Club rendszerbe? Ne aggódj, nem írtál el semmit, csupán karbantartás alatt áll a rendszer.

Ez azt jelenti, hogy nem tölthetünk fel videókat a Social Club TV-re, illetve egy rövid ideig multiplayer nélkül maradunk. Az egyjátékos - Single Player - mód természetesen továbbra is elérhető. A Grand Theft Auto IV személyi számítógépekre írt verziójának tulajdonosai kattintsanak a SKIP LOGIN gombra.

UPDATE: Befejeződött a karbantartás. A fejlesztők korábbi ígéretüket teljesítve megnyitották a Social Club TV új csatornáit.

Összesen 3 új csatorna van:

  • Grand Theft Auto: Epidose from Liberty City Developer Creations
  • Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
  • Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony

Az elsőben az eddig kiadott négy Video Editor segítségével készített videó került fel. Az utóbbi kettőben pedig a Grand Theft Auto IV személyi számítógépekre írt verziójának kiadása előtt publikált videót tekinthetjük meg, ami a Video Editor használatát mutatja be.

2010.04.11 20:16 ▪ Írta: VISALI

Leone
Offline
2010. 04. 11. 20:19
Ó jaj

Hannibal
Offline
2010. 04. 13. 16:21
Off: Hú update jött a GTA IV-hez teljesen más lett a menü bene vann a eflc menüje meg gyorsabb a loading feliraton futó csík.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink