Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Base Jumping Extreme Film Festival

A Rockstar Games meghirdette az GTA: Episodes from Liberty City személyi számítógépekre portolt változatának tulajdonosai számára az első Video Editor versenyt, mely a The Base Jumping Extreme Film Festival néven fut.

Május 14-ig kell feltöltened videódat a Social Club TV új speciális csatornájára, melyet ide kattintva érhetsz el. A klipnek minimálisan 5 percesnek kell lennie, és ejtőernyős ugrást vagy bázisugrást kell tartalmaznia.

Lehet ez akciófilm, reklám, zenés videó, csak lepd meg a fejlesztőket extrém ugársokkal. A keresési címkék (tags) között mindenképp legyen a base-jumping-contest.

A két második helyezett egy-egy limitált Grand theft Auto és Episodes from Liberty City csomagot kap, az első helyezett pedig emellé egy nVidia GeForce GTX 470 videokártyát 1280MB GDDR5 videómemóriával.

Viszont nekünk ez a hír csupán információ jellegű, ugyanis Magyarországról, Szlovákiából, Romániából, Szerbiából, stb. nem lehet nevezni.

2010.04.27 16:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Gaby86
Offline
2010. 04. 27. 17:08
Kár, hogy Magyarországról nem lehet nevezni. Nem mint ha nagy esélyem lenne. Attól még lehet csinálok a témában egy video-t.

Dancsy
Offline
2010. 04. 28. 22:44
És Etiópiából? Vagy Zimbabvéról? És mi mi van Dél-Kóreával???

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink