Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

E3 - Grand Theft Auto V: Vice bejelentés?

2010.06.02 11:08  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GameStar Online

Ismét egy Vice City-ben játszódó Grand Theft Auto epizód E3 konferencián való bejelentésére kaptunk valami bizonyítéknak szánt képet, ami ezúttal egy külön dokumentum egy Grand Theft Auto V: Vice nevű játékról, melyben a Take-Two Interactive és az E3 Expo egyességei szerepelnek.

Ismét a GameReactor.eu szerezte a titkos információt, mely már kapott egy listát korábban, ahol egy GTA: Vice City 2 nevű játék volt feltüntetve. Ez már egy nagy utalás egy Vice City epizódra, viszont érdekes módon csak innen és "mrblack" titkos leveleitől fújnak a szelek.

Partnerünk, a hazai GameStar mint tapasztalt szakértő megjegyzett pár érdekességet a hírükben (lásd a forrást), mint például hogy miért nem említik a Rockstar Games-t, mint a Take-Two leányvállalatát és a játék fejlesztőjét, illetve hogy miért egy kép a dokumentum, nem pedig egy PDF vagy DOC (vagy DOCX) formátumú irat. A kamerával készített képet ide kattintva lehet megtekinteni.

Viszont felmerülnek egyéb kérdések is. A Rockstar Games rengeteg újítást vinne a GTA sorozatba, melyek eddig abszolút nem voltak jellemzőek. Ilyen például, hogy a fő epizódoknak sosem adtak alcímet, valamint sosem keverték az érák történeteit és szereplőit, nem hogy még utalásokat tegyenek rá az előző érában. Rengeteg kérdés merült fel, melyek egyelőre megválaszolatlanok, mindenesetre annyit már elhihetünk, hogy egy GTA rész mindenképp szerepelni fog a konferencián.

rvtul

Offline
2010. 06. 02. 13:23
ez érdekes, ha GTA V, akkor nagyon újnak kéne lennie.
én ezt úgy képzeltem el, hogy GTA IV-es motor csak új város és story, benne lettem volna abban is

de a lényeg, hogy bejelentenek egy új GTA-t, akármi is lesz nagyon várom
MolGabi

Offline
2010. 06. 02. 13:40
Szerintem a GTA IV-es motorban bőven van még tartalék, így gondolom nem készítenek egy teljesen úgy generációt, bár akkor időben is sokkal odébb lenne egy következő rész. De nemsokára úgyis megtudjuk.
Hannibal

Offline
2010. 06. 02. 13:45
Sztemszinte ugyan az lesz. Nem is kéne másik csak az ilyen kisebb hibáin kéne javítani. De bisztos hogy a neve GTAV lesz csak az a kérdés hogy VC vagy SA-ban lesz Ó de valamit jelentsenek majd be róla egyébként mikor lesz ez a E3 expó?
Rathel

Offline
2010. 06. 02. 14:49
Ááááá, remélem nem kell új gépet beújítani...
Gaby86

Offline
2010. 06. 02. 15:56
Én már nem is töröm a fejem ilyen híreken, hogy igaz vagy nem. Két hét és kiderül minden.
Athlon

Offline
2010. 06. 02. 18:50
Szerintem nem így fogják hívni, mert ez a név csak arra van, hogy beazonosítsák a játékot. Mondjuk lehetne ez is: Grand Theft Auto: GTA945X004VC . Ebből csak az derül ki, hogy nagyon nagy valószínűséggel Vice City-ben fog játszódni.
ComAndor

Offline
2010. 06. 02. 20:21
Hm vissza Vice-ba, vajon mi lett Tommy-val? Már ég a kezem alatt a billentyűzet
Hannibal

Offline
2010. 06. 02. 23:48
Sajnos nem lesz benne Tomy. Ez olyan mint a GTA IV esetében. Vagyis úgy képzeld el a GTA V Vice City(?)-t mintha az előző Vice City nem létezne. Új városban új időben és térben.
Athlon

Offline
2010. 06. 03. 22:37
Mindenesetre a bejelentéskor előre félreteszek annyi pénzt, hogy biztosan meg tudjam majd belőle venni. Én leszek majd az első aki elő fog rá rendelni
Rathel

Offline
2010. 06. 04. 13:46
Most olvastam, hogy a Rockstar nem jelenik meg az E3-on idén...
MISCHIEF

Offline
2010. 07. 19. 21:39
Tudomásiam szerint vice city és san andreas keverék lesz és elvileg régi karakterekkel is találkozunk majd Pl:
Antonio Cipriani és azt hiszem Niko bellic is benne lesz talán Claude Speed is(claude speed csak pletyka egyeltalán nem biztos) .
Antonio becenevén Toni ekkor Kb. annyi idős mint niko de mindegy nem sok új textura lesz benne sok gta IV-s kocis és egy hülyeség

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak