Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

EFLC - Games for Windows LIVE Multiplayer Event ma

A GTA: Episodes from Liberty City személyi számítógépekre írt verziójának megjelenése óta mindössze egyetlen egy Social Club Multiplayer Event került megrendezésre a Games for Windows LIVE rendszeren. A júniusig tervezett naptárban azonban a fejlesztők a nyár első hónapját egy PC-s GTA EFLC online mérkőzéssel zárják le.

Június 29-én, azaz ma este 22:00 és holnap hajnal 1:00-ig tart a rendezvény. Csatlakozni a következő módon tudsz:

A Party Mode segítségével egyszerű összeszedned a csapatodat és találnod egy játékot. Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, a The Lost and Damned-ben majd válaszd a Multiplayer > Party Mode opciót. Ezután egy saját multiplayer világban találod magad Liberty City-ben, és te vagy a host. Innen vedd elő megint a telefont, majd válaszd a Friends opciót a barátaid meghívásához. Amint ők csatlakoznak, a Liberty City városodban találják magukat, és amíg mindenki elkészül, lehet gyakorolni vagy szórakozni.

Ha csapatod készen áll a küzdelemre, kapd elő megint a játékbeli telefont, és a Ranked > Team Deathmatch útvonalon eljutsz a szüklséges módba. A csapatod egy speciális lobby képernyőre kerül, ahol összesorsolnak egy másik, egyenlő létszámú csapattal. Fontos, hogy kétszemélyes csapattal lépj be a lobbyba, ha a Rockstarral és más játékosokkal szeretnél játszani.

A Rockstar Games gamertag-ei a következők lesznek:

  • GwRockstar1
  • GwRockstar2
  • GwRockstar3
  • GwRockstar4

Ha nem tudsz játszani a Social Club-on figyelemmel követheted az online harcokat az erre kialakított szekcióban. A fejlesztők még ezen a héten publikálják a következő hónapok Social Club Multiplayer Event eseményeit, ami egész őszig tart, és bár a Red Dead Redemption lesz refelektorfényben valószínűleg lesznek még Gratd Theft Auto: Episodes from Liberty City meccsek is.

2010.06.29 12:46  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

kreestof
Offline
2010. 06. 29. 13:16
Remélhetőleg ott leszek

Rathel
Offline
2010. 06. 29. 14:48
Rathel21 leszek.

kreestof
Offline
2010. 06. 30. 01:11
Szerencsém volt, hogy játszhattam velük!
Csináltam képeket: http://www.xfire.com/prof...enshots/gtaelc/ ha valakit érdekel

Rathel
Offline
2010. 06. 30. 10:39
Nekem is sikerült, a végén már sima Player Matchben játszottak, valószínűleg benne leszek egy csoportképben is.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink