Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

EFLC - Base Jumping Extreme Film Festival Video Contest győztes

Május 14-én zárult le az első Episodes from Liberty City Vide Contest verseny, melyre a nevezők saját ejtőernyőzésükről készítettek videót. Ma hirdették ki a fejlesztők a nyertest. A győztes klipen kívül további két remek videót is megmutattak a hírben.

A győztes videót Studios5107 készítette Earthly címmel. A videó egy megjelenés előtti fejlesztők által készített videó, a Cosmonautique paródiája. A nyereménye egy NVIDIA Geforce GTX 470, illetve egy speciális Episodes from Liberty City csomag.

További két nevező kap ilyen Episodes from Liberty City gyűjtői dolgokat. Az egyik Caleb 141, aki How To Use a Parachute című videójába egyfajta útmutató a szabályos ejtőernyős ugrásokhoz, a másik Ultraviolentinc Deja Vu című videója, ami valóban látványosra sikeredett.

A fejlesztők már szervezik a következő videó versenyt. Elgondolkodtató, hogy Magyarországról lehet-e majd nevezni, mert ha a határidőbe belefér a LIVE indulása elképzelhető.

2010.06.29 21:26  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Athlon
Offline
2010. 07. 04. 22:43
A győztes videóban nem is bázisugrás van, mivel egy helikopterből ugrik ki.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink