Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - Elkészült a Music részleg

2008.05.23 14:35  |  Írta: Ben Dover

 

A hivatalos oldalon eddig összesen 6 rádióállomásról olvashattunk, illetve hallgathattunk bele azok lejátszási listájába. Bár a játék már megjelent, sokáig még nem frissítették a többi rádióállomást. Mostanáig...

A Grand Theft Auto IV hivatalos oldalán lévő Music részleg ugyanis egy nagyobb frissítésen ment keresztül, mely az összes többi rádióadót foglalja magában. A részlegen belül minden egyes rádióadóról (az Integrity 2.0 kivételével) részletesen olvashatunk, és azok lejátszási listáját megtekinthetjük, illetve belehallgathatunk. A rádióknál egy-egy Amazon MP3 link is helyet kapott, amire rákattintva megvásárolhatjuk, illetve egyenként meghallgathatjuk a zeneszámokat.

A közeljövőben frissítésre kerül majd a "Rádiók" cikkünk is, így érdemes többször visszanézni oldalunkra.

 

alexander1995

Offline
2008. 05. 23. 15:01
Továbbá a Liberty city Invasion CD tracklistjét is publikálták. Am az oldalon nem látok több Coming Soon feliratot, vagyis ez lett voltna az utolsó update?
MateL

Offline
2008. 05. 23. 15:02
Lehetséges
walczviktor

Offline
2008. 05. 23. 15:08
hát én már nagyon örülnék a neten egy pack-nak a soundtrackból. marha jo volt az sa zenéje emlékszem marha sokat hallgattam őket. ott a k-dst a radio los santos, a radio-x, playback fm és néha még a k-rose is bejött
kivi vok itt mi lesz a kedvencem. mondjuk zene szempontjából sokkal jobbnak tartom a gta 3, vc, sa időbeli elhelyezkedését. bár az nagyon pozitiv h nem ezeket a populáris szarságokat teszik bele ami minden rádioból egésznap bömböl.
felho123

Offline
2008. 05. 23. 15:09
Hát részemről a régi GTA sorozatok zenéire sem volt panaszom, de ezek valami fenomenálisak.. már-már tényleg azt hiszi az ember, hogy egy létező rádióállomást hallgat!
duncan_macload

Offline
2008. 05. 24. 11:35
Isteniek !!!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!



Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak