Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTAPlace - Szülinap

2010.07.07 13:25  |  Írta: wantoo

Néhány nappal ezelőtti hírünkben felhívtuk a figyelmeteket, hogy egy nagy esemény közeleg az oldalunk életében. Öt évvel ezelőtt, nyáron, pontosan ezen a napon indult el az oldalunk. A további történetünket nem nagyon részletezném, hiszen egy cikk formájában megtaláljátok nálunk. Öt év alatt sok minden történt velünk, és bizonyára veletek is. De azt hiszem, elmondhatjuk azt, hogy ez idő alatt próbáltunk mindig a kedvetekre lenni, próbáltuk mindig a legjobbat nyújtani nektek a Grand Theft Auto világával kapcsolatban. Bár a mai napon mi ünnepeljük a születésnapot, de ettől függetlenül az ajándékot is mi adjuk nektek.

Kezdésként kezdjük egy kis nosztalgiázással. Nem tudom, hogy van-e még olyan tag az olvasóink között, aki öt éven keresztül végig követett minket, de ha igen, akkor biztosan emlékszik, hogy a kezdetekben hogyan is nézett ki az oldalunk. Ha mégsem, akkor egy rövid ideig betekintést adunk a GTAPlace legelső verziójához, amely még 2005-ben egy ingyenes tárhelyen indult meg, és egy mezei weblapszerkesztővel készült. Elég nehéz volt előkaparni a hamvaiból az oldalt, de úgy néz ki, hogy az eredeti formájába sikerült visszaállítani, reméljük értékelitek ezt a csekélységet.

>> A GTAPlace első verziójának megtekintése <<

 

Természetesen nem csak ennyivel készültünk, a többit a tovább mögött találjátok!

A nosztalgiázás után térjünk át kicsit más témára. Már javában tart az iskolákban a nyári szünet, és úgy néz ki, hogy a Rockstar Games háza táján is pihennek most a fiúk (legalábbis a GTA világával kapcsolatban nem kaptunk információt az elmúlt hetekben). Hogy ne unatkozzatok, majd mi gondoskodunk róla, hogy legyen mit olvasnotok/néznetek. Néhányszor raktunk ki a felhasználóink által készített videókból az oldalra, most pedig velük együtt fogunk egy sorozatot készíteni. Az első részt augusztusra tervezzük, tehát akkor is érdemes lesz velünk tartani!

Bár a GTA IV már megjelent egy ideje, de biztosak vagyunk benne, hogy még mindig vannak olyanok, akik nem játszották végig, és ahhoz, hogy ezt megtegyék, alkalmanként segítségre van szükségük.  Így elkészült a saját leírásunk a játék végigjátszásához. A cikket teljes egészében megtaláljátok a GameStar júliusi számának a DVD mellékletén, de természetesen az oldalon is közzétesszük a nagy részét. Ha a mellékküldetésekhez, és a játék 100%-ra teljesítéséhez is szeretnél segítséget, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnod egy újságárushoz, és beszerezned a magazin legújabb számát!

>> GTA IV végigjátszás megtekintése << 

Végezetül következzék a legnagyobb újítás az oldalon belül. Régóta terveztünk egy olyan adatbázist, ahol a Grand Theft Auto-val kapcsolatos leírásokat szerettük volna összegyűjteni, most hosszú idő után ez is megvalósult. Az oldal új részének a Segédlet nevet adtuk, és már most számos leírást találtok benne, ami bármikor hasznos lehet. Ha itt nem találod meg, amire szükséged van, akkor erre a célra ott a fórumunk, sőt, létrehoztunk külön erre a célra egy e-mail címet is, melyet megtaláltok a kezdőoldalán.

>> Segédlet megtekintése <<

 Jah, és még egy kis apróság...

Gaby86

Offline
2010. 07. 07. 20:17
Boldog szülinapot GTAPlace! Egyre jobb az oldal. Kíváncsian várom a V6-ot.
Benes

Offline
2010. 07. 07. 23:33
V6? Teatyaúristen Már várom... és Boldog születésnapot! (G)
MateL

Offline
2010. 07. 08. 11:45
Boldog születésnapot újfent! Köszönöm hogy az 5 évből közel hármat veletek tölthettem és átformáltátok az életem! (lol)
Hannibal

Offline
2010. 07. 08. 12:12
Boldog szülinapot, még 5* enyit! V6 szuper és az 5 a kedvenc számom Én is köszönöm hogy közel 2 éve veletek vagyok nemcsak az oldal király hanem a társaság is! Csak így tovább!!
Gzbubuka

Offline
2010. 07. 09. 10:40
Nemigaz nem küld el a kommentem
Dancsy

Offline
2010. 07. 09. 18:26
Naggyon COOOL!!! Am hogyan jött az ötlet, hogy GTA-s oldalt csináljatok?? És még egy kérdés : van esetleg a régi GTAplaces KÉK oldalról képetek? Nagyon régen láttam már....asszem VCS -s style volt...
JAH ÉS BOLDOG SZÜLINAPOT !
MateL

Offline
2010. 07. 10. 09:51
Dancsy: impresszum-múzeum ott minden verzióról van kép
TommyVercetti

Offline
2010. 07. 10. 18:24
Hát igen, régi szép idők.
smatyi

Offline
2010. 07. 11. 09:04
Boldog szülinapot GTAPlace! Remélem még nagyon sokáig az olvasótok lehetek.
Gege

Offline
2010. 07. 11. 11:07
TommyVercetti: Öö, te az a Tommy Vercetti vagy, aki szerkesztőnk is voltál?
TommyVercetti

Offline
2010. 07. 11. 15:59
igen, az
Visali

Offline
2010. 07. 11. 17:21
TommyVercetti: Akkor üdv itthon.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak