Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace videósorozat 1. rész

Ahogy megígértük, ma publikáljuk a GTA IV: The Talking Weapons névvel induló videósorozatunk első részét, melynek címe I´ll Take Him, azaz Majd én elviszem.

A testvérek, Ted és Nad Trouser, valamint barátjuk Gregory úgy döntenek, hogy kiszabadítják régi társukat, Jimmy-t, akit a Westminster-i rendőrkapitányságon tartanak fogva. Hamarosan átszállítanák Alderney-be, de ezt nem akarják megvárni, így ellopnak néhány hatósági járművet. A rendőröket lerázzák, de mivel megsérültek a járművek elviszik azokat a Pay'n'Spray-be Nad egy barátjához. Az átszállítás előtt egy órával érkeznek Westminster-be. Azzal a magyarázattal viszik el Jimmy-t, hogy korábban intézik az átszállítást, mert fülest kaptak, hogy szabadítási akciót szerveznek. Egy parkolóban átszállnak, hogy ne tűnjenek fel, majd elindulnak a korábban használt raktárukhoz a Fulcrum Ave-re. Jimmy mnost már szabad, a négyfős csapat pedig teljes. Retteghet Liberty City, hiszen a korábban feloszlott rablóbanda ismét összeállt.

Tekintsd meg HD felbontásban

A videó technikai okok miatt csak később kerül fel a GTAPlace TV-re.

2010.08.01 18:37 ▪ Írta: Visali

Gaby86
Offline
2010. 08. 01. 20:03
Tetszik. Szép munka fiúk!

MateL
Offline
2010. 08. 01. 21:00
Köszönjük. A vágás csakis Gilgames1989 (ha jól tudom Hannibal) érdeme. Én is gratulálok neki! Aki pedig azt hiszi hogy az utolsó képek sejtelmesek és befejezetlenné teszi az jól gondolja

Hannibal
Offline
2010. 08. 01. 22:06
Jól tudod xD de semmit sem érne a vágás a jó csapatmunka nélkül! Légyszi visali írd ki még hogy kik szerepelnek a videóban!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink