Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTAPlace videósorozat 1. rész

2010.08.01 18:37  |  Írta: Visali

Ahogy megígértük, ma publikáljuk a GTA IV: The Talking Weapons névvel induló videósorozatunk első részét, melynek címe I´ll Take Him, azaz Majd én elviszem.

A testvérek, Ted és Nad Trouser, valamint barátjuk Gregory úgy döntenek, hogy kiszabadítják régi társukat, Jimmy-t, akit a Westminster-i rendőrkapitányságon tartanak fogva. Hamarosan átszállítanák Alderney-be, de ezt nem akarják megvárni, így ellopnak néhány hatósági járművet. A rendőröket lerázzák, de mivel megsérültek a járművek elviszik azokat a Pay'n'Spray-be Nad egy barátjához. Az átszállítás előtt egy órával érkeznek Westminster-be. Azzal a magyarázattal viszik el Jimmy-t, hogy korábban intézik az átszállítást, mert fülest kaptak, hogy szabadítási akciót szerveznek. Egy parkolóban átszállnak, hogy ne tűnjenek fel, majd elindulnak a korábban használt raktárukhoz a Fulcrum Ave-re. Jimmy mnost már szabad, a négyfős csapat pedig teljes. Retteghet Liberty City, hiszen a korábban feloszlott rablóbanda ismét összeállt.

Tekintsd meg HD felbontásban

A videó technikai okok miatt csak később kerül fel a GTAPlace TV-re.

Gaby86

Offline
2010. 08. 01. 20:03
Tetszik. Szép munka fiúk!
MateL

Offline
2010. 08. 01. 21:00
Köszönjük. A vágás csakis Gilgames1989 (ha jól tudom Hannibal) érdeme. Én is gratulálok neki! Aki pedig azt hiszi hogy az utolsó képek sejtelmesek és befejezetlenné teszi az jól gondolja
Hannibal

Offline
2010. 08. 01. 22:06
Jól tudod xD de semmit sem érne a vágás a jó csapatmunka nélkül! Légyszi visali írd ki még hogy kik szerepelnek a videóban!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak