Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Trilogy Pack - Már a PEGI is értékelte a Mac verziókat

Nemrég egy hivatalos kérdezz-felelek típusú hír által megtudtuk, hogy a Rockstar Games már dolgozik a Grand Theft Auto Trilogy Pack - benne a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és Grand Theft Auto: San Andreas Macintosh változatán. Már több, mint két hónapja felkerült az ESRB értékelés, ami M(17+) maradt.

Hogy pontosan mikor azt sajnos nem tudjuk, de a lényeg, hogy a PEGI - az európai államok többségében, köztük Magyarországon, Szlovákiában és Romániában is videojátékok korhatárának kiszabásáért felelős intézmény - is értékelte az Apple operációs rendszerére írt változatokat, melyek ugyanúgy 18+ értékelést kaptak, mint a már évekkel ezelőtt megjelent változatok.

A fejlesztők még ezévre ígérik a Mac verziók megjelenését, minden bizonnyal ezúttal sikerül is majd tartani a határidőt, bár pontos megjelenési dátumot még egyelőre nem jelentettek be.

2010.09.20 17:31  ▪ Forrás: PEGI.info  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink