Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Games tippek - Auf Wiedersehen Petrovic

2010.09.24 18:11  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games mióta elindította hivatalos híroldalát többször adott tippeket egy-egy hír által a játékosoknak. Többnyire a Red Dead Redemption játékkal kapcsolatban javasoltak néhány cselt a fejlesztők és a GTA Chinatown Wars-szal játszók is kaptak néhány javaslatot, most pedig hosszú idő után ismét előszedték a több mint 17 millió példányban elkelt Grand Theft Auto IV-et.

A hír az Auf Wiedersehen Petrovic nevű achievement-ről, illtve trófeáról szól. Ez egy kevés pontot érő, de nehéz jutalom, amihez minden többjátékos módban kell nyernünk egy meccset. Természetesen Ranked, azaz értékelt meccset. A pontos listát írták össze a fejlesztők, mely a következő:

  • A legmagasabb pontszám megszerzése az összes pontalapú játékban.
  • Zárd a legjobb idővel a versenyt a Race módban (Beleértve a hajó- és helikopterversenyeket, Free Race-t és Cannon Ball Run-t.)
  • Zárd a legjobb idővel a versenyt a GTA Race módban (Beleértve a hajó- és helikopterversenyeket, Free Race-t és Cannon Ball Run-t.)
  • Nyerj a Cops n´Croocks mód mindkét variációjában rendőrként és bűnözőként is.
  • Játszd végig az összes kooperatív módot.

Hozzáadott követelmények:

  • Mikor véget ér a meccs legyen még legalább egy játékos az eredményjelző táblánál - ha a többiek kiléptek és egyedülmaradsz az nem számlálódik.
  • A PlayStation 3 atomgépezeteken játszók pontjai 2008. december 17. után számlálódnak, az előtte nyert meccsek nem számítódnak.

Páran jelezték, hogy nem számlálódtak a pontjaik. Ez akkor fordulhat elő, ha a játék során nem működött kellőképpen az internetkapcsolat, illetve egy darabig tekintsék meg az eredményjelző táblát a meccsek végén, mielőtt még kikapcsolnák a konzolt.

Érdekesség a hírhez mellékelt artwork. Ennek a hátterét még az első médiaanyagok között megkaptuk, de Kenny Petrovic később kerülhetett rá és mindössze az arcát láttuk a Social Club avatárok között. Most nagyjából teljes a kép. lant megtekinthetitek.

GTA

Hannibal

Offline
2010. 09. 26. 22:58
Hát ez nem egy bőbeszédű tipp Nekem szerencsére nem kell már foglalkoznom ezzel az archival meg a többivel sem Ennél már csak a Wanted archi időigényesebb, de ennél mindenkinek azt ajánlom hogy elne kezdje még nincs elég szabadideje és egy társa; ugyanis ezt akkor lehetséges 1 hét alatt megcsinálni ha van valaki aki segít, magyarul minden módban ketten vagytok és a partnered hagy győzni. Én így tudtam anno megszerezni és segítettem még 2 ismerősömnek. És délelőtt vagy kora délután kell csinálni amíg nincsenek sokan a világhálón ugyanis rankedben uyge nemlehet új szervert csinálni csak egy meglévőhöz csatlakozni (ha nincs üres)
mindenkinek sok szerencsét kívánok aki elkezdi!
Azért jó látni hogy R*-ék nem (annyira) hanyagolják a GTA IV-et
Visali

Offline
2010. 09. 27. 16:06
Ha jól tudom lehet Party Mode-ból Ranked Match-cset indítani. A hivatalos MP Eventekre is így lehet bejutni a társaddal.
DT-boy

Offline
2010. 09. 29. 20:19
Hannibal: Akkor segíts nekem, please.
És egyébként nem tudna valaki tippeket adni a Finish Him-hez mert az az egyetlen single player-es achievement ami nincs meg.
MateL

Offline
2010. 09. 30. 17:49
DT-boy: Ajánlom tbogt-ben a ketrecharcot. Én is hónapokig küszködtem vele, ott 2 perc alatt megvolt.
DT-boy

Offline
2010. 10. 01. 14:14
Feltétlenül megpróbálom.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 31 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak