Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megjelent a GTA trilógia Mac-re!

Hosszú idő után először jelenik meg a mai nappal Grand Theft Auto játék az Apple által fejlesztett Mac OS X (ejtsd: ó esz ten) operációs rendszerre, az almás rajongók legnagyobb örömére.

A klasszikus GTA trilógia három epizódját, a Grand Theft Auto III-at, a Vice City-t és a nagy sikerű San Andreas-t mától kezdve 30 napig meg lehet vásárolni a GameTreeOnline.com nevű Mac-es játékshopban, de természetesen napokon belül megjelenik világszerte a megszokott helyeken. Az említett weblapon mindhárom GTA 14,99 dolláros árral szerepel.

Jó játékot kívánunk!

2010.11.12 23:05  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

Toni Cipriani
Offline
2010. 11. 13. 15:27
Elég érdekes ez a dolog, mert ez nem más, mint egy Transgaming Cider mellé rakott módosítatlan, Windowsos GTA: XYZ. Évek óta elérhető ugyanilyen minőségben kalózoldalakon. Linuxon meg jóformán a megjelenés óta, ott Cedega-val, vagy Wine-al. Ennél a sufniportnál azért többre számítottam.

MateL
Offline
2010. 11. 13. 15:31
Gege jó újra itt látni téged

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink