Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Felhívás: Segíts Te is a Grand Theft Auto IV szekciónk elkészítésében!

2010.11.17 11:46  |  Írta: GTAPlace.hu Csapata

Kedves jelenlegi és jövendőbeli felhasználóink!

Amennyire csak tudunk dolgozunk a Grand Theft Auto IV szekciónkon, melyet igyekszünk a legnagyobb részletességgel kidolgozni, igyekszünk minél érdekesebbé tenni. Az egy dolog, hogy rengeteg játékelem van, amit be kell mutatnunk, de nem csak ez hosszabbítja meg a  unkánkat.

A korábbi Grand Theft Auto epizódokhoz képest hátrány, hogy a GTA IV viszonylag új játék és nincs olyan sok információ róla, nincs mindenről elég részletes cikk a világhálón és bár a külföldi fórumokon vannak értékes, de többnyire hiányos hozzászólások, azokat  olvasgathatnánk az idők végezetéig. Éppezért szeretnénk a látogatóink segítségét kérni.

Elsősorban már regisztrált felhasználóink tudnak segíteni a munkánkban, de persze a regisztráció a GTAPlace.hu oldalra ingyenes és fájdalommentes, így akár a vendégként idetévedők is be tudnak kapcsolódni. A fórumunk Grand Theft Auto IV részlegén egy új témát nyitottunk, melybe a játékbeli függőségi szintetek értékét és az eddigi összjátékidőtökre vagyunk kíváncsiak. Ezeket a GTA IV statisztikájában tekinthetitek meg az Addiction Level és a Playing Time mellett.

Kérjük nézzétek meg az adatokat és az első hozzászólásban feltüntetett minta alapján írjátok meg nekünk az említett topikban, melyet a hír alján lévő linkre kattintva értek el.

Persze ez nem csak nekünk jó. Összehasonlíthatod az adataidat a többi magyar játékossal. Talán te játszottál eddig a legtöbbet a Grand Theft Auto IV-gyel.

Elképzelhető, hogy ilyen célból több témát is nyitunk a fórumban a közeljövőben.

Előre is köszönjük a segítségeteket!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak