Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Amiben a Take 2 eltér az Activision-től

Természetesen a Grand Theft Auto kiadója, a Take-Two Interactive nem az egyetlen nagysikerű kiadó a világon. Vannak hasonlóan népszerű játékokat forgalmazó "kollégái" is, mint például az Electronic Arts, az Ubisoft, a THQ vagy az Activision. Utóbbi nem kisebb sorozatok forgalmazásáért felel, mint a Call of Duty és a Guitar hero.

Ezekről tudni kell, hogy évente rukkolnak elő egy-egy új epizóddal. A Take-Two azonban Reuters Global Media Summit találkozón kijelentette, hogy nem kívánják követni az Activision példáját, vagyis a legnagyobb címek alatt, mint a GTA vagy a Red Dead Redemption nem feltétlenül jelennek majd minden évben új részek.

Továbbá azt is örömmel adta tudtunkra, hogy a kiadó már nem egyetlen játéksorozattól, a GTA franchise-től függ - ami enyhén megmutatkozott a Grand Theft Auto IV késésekor a részvényárak csökkenésében -, melyből arra következtethetünk, hogy sikeres volt az új politika, melynek köszönhetően kedvenc sorozatunk az elmúlt években háttérbe szorult, s más sorozatok kaptak nagyobb reklámot. Valószínűleg ez így is marad.

Aki többet szeretne olvasni a kiadó rendezvényen való szerepléséről az ide kattintva megteheti azt. A linken a hivatalos angol nyelvű beszámoló érhető el.

2010.12.02 17:57  ▪ Forrás: GameStar Online  ▪ Írta: Visali

smatyi
Offline
2010. 12. 02. 20:07
Nem akarok okoskodni de az Call of duty.

Dancsy
Offline
2010. 12. 02. 23:52
aki egy picit konyít a tőzsdéhez az a www.freestockcharts.com -on megnézheti a TTWO (take two) aktuális részvényárát..(asszem 2007től dde lehet ,hogy korább óta)

Bence (Visali)
Offline
2010. 12. 03. 16:09
smatyi: Nem játszom Call of Duty-val, de attól még ismerem a nevét. Ez csak 1 elírás, mert siettem. Bocsi.

smatyi
Offline
2010. 12. 04. 10:54
Nem gond.Csak gondoltam szólók.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink