Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Amiben a Take 2 eltér az Activision-től

2010.12.02 17:57  |  Írta: Visali  |  Forrás: GameStar Online

Természetesen a Grand Theft Auto kiadója, a Take-Two Interactive nem az egyetlen nagysikerű kiadó a világon. Vannak hasonlóan népszerű játékokat forgalmazó "kollégái" is, mint például az Electronic Arts, az Ubisoft, a THQ vagy az Activision. Utóbbi nem kisebb sorozatok forgalmazásáért felel, mint a Call of Duty és a Guitar hero.

Ezekről tudni kell, hogy évente rukkolnak elő egy-egy új epizóddal. A Take-Two azonban Reuters Global Media Summit találkozón kijelentette, hogy nem kívánják követni az Activision példáját, vagyis a legnagyobb címek alatt, mint a GTA vagy a Red Dead Redemption nem feltétlenül jelennek majd minden évben új részek.

Továbbá azt is örömmel adta tudtunkra, hogy a kiadó már nem egyetlen játéksorozattól, a GTA franchise-től függ - ami enyhén megmutatkozott a Grand Theft Auto IV késésekor a részvényárak csökkenésében -, melyből arra következtethetünk, hogy sikeres volt az új politika, melynek köszönhetően kedvenc sorozatunk az elmúlt években háttérbe szorult, s más sorozatok kaptak nagyobb reklámot. Valószínűleg ez így is marad.

Aki többet szeretne olvasni a kiadó rendezvényen való szerepléséről az ide kattintva megteheti azt. A linken a hivatalos angol nyelvű beszámoló érhető el.

smatyi

Offline
2010. 12. 02. 20:07
Nem akarok okoskodni de az Call of duty.
Dancsy

Offline
2010. 12. 02. 23:52
aki egy picit konyít a tőzsdéhez az a www.freestockcharts.com -on megnézheti a TTWO (take two) aktuális részvényárát..(asszem 2007től dde lehet ,hogy korább óta)
Visali

Offline
2010. 12. 03. 16:09
smatyi: Nem játszom Call of Duty-val, de attól még ismerem a nevét. Ez csak 1 elírás, mert siettem. Bocsi.
smatyi

Offline
2010. 12. 04. 10:54
Nem gond.Csak gondoltam szólók.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 31 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak