Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Az Urban FreeRunners klán videói

2011.01.04 18:20  |  Írta: Visali

Nemrég a Last Mental Dynasty klán videóival kényeztettünk titeket, most pedig egy újabb, San Andreas Multiplayer-ben tevékenykedő klán, az Urban FreeRunners munkáit osztjuk meg veletek. Mielőtt azonban  a videóikra térnénk ismerjétek meg magát a klánt. Alant az egyik vezetőtől olvashattok egy ismertetést, aztán megtekinthetitek az első videójukat, majd a "Folytatásra" kattintva megtaláljátok a többit is.

"Az Urban FreeRunners klán 2010.02.13-án alakult meg, 22:13-kor. Ebben az időpontban kezdtük el használni az [UFR] előtagot a játékbeli a neveink előtt. De hogy mindenkinek világos legyen mi is ez a klán, kitérek erre is. Az UFR egy amolyan parkour klán, ami egy igazi unikum a SA:MP történetében. A teljesen elzártan fejlődő parkour műfaját vettük nagyító alá, és hasonlóan mint stunban, mi is tudunk olyan titkos technikákat, ami könnyebbé teszi ezt a műfajt.  Mi is ez a parkour? A parkour a járműveket nélkülöző haladás művészete, a magasabbnál magasabb helyek meghódítása, és a legnagyobb távolságok, "gap-ek" megugrása. A parkour teljesen nélkülözi a trükközéseket. De akkor miért FreeRunners a nevünk?

A klán megalakulásában még használtunk módokat, névszerint a PK40-et. Szépítő elemként volt jelen, szaltók, új animációk, de voltak olyan tulajdonságai is, amik nem fair előnyöket adtak nekünk más próbálkozókkal szemben. A FreeRun a parkournak az a variációja, ahol az utadon haladva a lehető legtöbb helyen trükköket végzel. A mai napra teljesen kiírtottam a klánból a modifikációkat, ha valakinél rájövünk, hogy él ezekkel a dolgokkal, gondolkodás nélkül kitesszük.

Videózásaink a 2010-es esztendő októberi hónapjában kezdődött el nagyobb erővel, és a munkálatok az újabb felvételeken a mai napig folynak. A klán vezetői személy szerint én, Attila, és egy való életbeli jó barátom, Ben. Nem tartunk TGFnek gyakran becézett tagfelvételeket, nem publikus a belépés. Ha az UFR fel akar venni valakit, azt majd megszerzi magának. Ez a taktika amiatt lépett életbe, mert minden egyes újoncot kiképezni, és megtanítani a parkour alapjaira, valamint később a komolyabb dolgokra, nem egy egyszerű feladat. Rengeteg divatklánnal ellentétben, az Urban FreeRunners nem használja a szintrendszereket. Nálunk az egyenlőség a fontos. Minden egyes embert, aki tudásának és szerencséjének betudhatóan bekerül a klánba, Jumpernek nevezünk.

A 2010-es év végén a magyar SA-MP fórum egy "Best of 2010" topikot hozott létre, kategóriákra bontva. Klánunk bezsebelt két díjat. Név szerint 2010 legjobb klánját, 17 szavazattal. Másodikként az év legjobb Jumperét választottuk meg, aki példás tagunk, SpyKer lett."

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak