Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Trashmaster - GTA IV film

Igen, sajnos ismét videóval jelentkezünk, de ezúttal egy különleges darabra esett a választásunk. Bizonyára sok fan-made videót láttatok már, némelyek a GTA IV beépített videószerkesztőjének köszönhetően elég pofásra sikerültek.

Most azonban a francia amatőr filmkészítő, Mathieu Weschler még ennél is tovább ment. Elkészítette a talán elsőnek is mondható, egész estés filmet a GTA IV segítségével. A 88 perces alkotásban Niko egy kukás bőrébe bújik, aki a munkájában szemetet gyűjt, de szabadidejében is a várost tisztogatja: dílereket, kisstílű bűnözőket, prostikat tesz el láb alól. Később azonban fordul a kocka...

Az alkotó elmondása szerint egyébként a film elkészítése az előkészületekkel együtt 2 évet (!) vett igénybe - ami látszik is a színvonalon. Jó szórakozást! (Bevallom, én még nem néztem meg, de tervezem. :P)

2011.01.10 21:14  ▪ Forrás: YourMachinima  ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2011. 01. 12. 00:05
Nem semmi tiszteletre méltó már csak a kitartás véget, de még jó is lett én fél órát néztem belőle XD

MateL
Offline
2011. 01. 12. 17:27
Végignéztem. Az egész nagyon átgondolt, remekül kivitelezett a végén egy nagyon jó csúcsponttal. Ha lenne játékvideókra Oscar-díj, akkor ez mindent vinne. Nagyon ajánlott végignézni!

Benes
Offline
2011. 02. 11. 01:24
Én is megnéztem. Hát nemsemmi! Ha valaki filmben megvalósítaná, biztos siker lenne.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink