Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Apró utalás a weben?

 

Gyakran megesik, hogy a Rockstar Games szakemberei olykor-olykor nyíltan, vagy a véletlen folytán, kicsit hamarabb kiszivárogtatnak információkat, egy a közeli, illetve távoli jövőben megjelenő játékukról. Máskor azonban az is előfordul, hogy nem információkat, hanem apró kis hírmorzsákat szórnak el a világhálón, melyek, ha nem is egyértelműen utalnak a játékbeli elemekre, vagy tegyük fel annak kiadására, de kikövetkeztethető, hogy nagyon is sok közük van a címhez…

Nagyon rég kaptunk érdemlegesnek vélhető információt Rockstsaréktól, amit valószínűleg a Take-Two megváltozott, elhallgató üzletpolitikájának köszönhetünk. Most azonban talán direkt, talán meggondolatlanul, a Rockstar Games belekezdett bizonyos domain nevek regisztrálásába, melyek az előző nagy részből kiindulva, pár, a Grand Theft Auto következő epizódjában megtalálható reklámra, cégre, márkára, vagy éppen szolgáltatásra utalhatnak.

A dolog pikantériája abban rejlik, hogy ezúttal nem egy anonim személy regisztrálta a webcímeket, hanem publikusan megtekinthető, hogy maga a cég volt az ún. elkövető.

A domain nevek listáját alant olvashatjátok:

CashForDeadDreams.com
SixFigureTemps.com

StopPayingYourMortgage.net
HammersteinFaust.com
LifeInvader.com

2011.02.25 15:03  ▪ Forrás: Beefjack  ▪ Írta: Shotgun

MateL
Offline
2011. 02. 25. 20:29
Érdekes. Valószínűleg ezeket azért nem titkolták el, mert nagyon semmit nem mondanak, viszont látszik, hogy készül. Másrészt hogyha játékbeli cégek weboldalait foglalják le, valószínűleg nem a nyolcvanas években fog játszódni. (az első két link egyébként egy hivatkozás a második nevére.)

Shotgun
Offline
2011. 02. 26. 14:06
Hmm, javítom! Amúgy igen valószínű, hogy direkt utalás a játék bejelentésére. Ezek szerint viszont nem is oly soká megindulhat a várva-várt információáradat, a következő részt illetően!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink