Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - Apró utalás a weben?

2011.02.25 15:03  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Beefjack

 

Gyakran megesik, hogy a Rockstar Games szakemberei olykor-olykor nyíltan, vagy a véletlen folytán, kicsit hamarabb kiszivárogtatnak információkat, egy a közeli, illetve távoli jövőben megjelenő játékukról. Máskor azonban az is előfordul, hogy nem információkat, hanem apró kis hírmorzsákat szórnak el a világhálón, melyek, ha nem is egyértelműen utalnak a játékbeli elemekre, vagy tegyük fel annak kiadására, de kikövetkeztethető, hogy nagyon is sok közük van a címhez…

Nagyon rég kaptunk érdemlegesnek vélhető információt Rockstsaréktól, amit valószínűleg a Take-Two megváltozott, elhallgató üzletpolitikájának köszönhetünk. Most azonban talán direkt, talán meggondolatlanul, a Rockstar Games belekezdett bizonyos domain nevek regisztrálásába, melyek az előző nagy részből kiindulva, pár, a Grand Theft Auto következő epizódjában megtalálható reklámra, cégre, márkára, vagy éppen szolgáltatásra utalhatnak.

A dolog pikantériája abban rejlik, hogy ezúttal nem egy anonim személy regisztrálta a webcímeket, hanem publikusan megtekinthető, hogy maga a cég volt az ún. elkövető.

A domain nevek listáját alant olvashatjátok:

CashForDeadDreams.com
SixFigureTemps.com

StopPayingYourMortgage.net
HammersteinFaust.com
LifeInvader.com

MateL

Offline
2011. 02. 25. 20:29
Érdekes. Valószínűleg ezeket azért nem titkolták el, mert nagyon semmit nem mondanak, viszont látszik, hogy készül. Másrészt hogyha játékbeli cégek weboldalait foglalják le, valószínűleg nem a nyolcvanas években fog játszódni. (az első két link egyébként egy hivatkozás a második nevére.)
Shotgun

Offline
2011. 02. 26. 14:06
Hmm, javítom! Amúgy igen valószínű, hogy direkt utalás a játék bejelentésére. Ezek szerint viszont nem is oly soká megindulhat a várva-várt információáradat, a következő részt illetően!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 32 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak