Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - Codename Rush?

2011.03.07 22:58  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: StrategyInformer.com

Aki elég szemfüles, illetve rendelkezik elég logikával a játéksorozat fejlődését tekintve, valószínűleg már felfigyelhetett arra, hogy a következő nagy GTA epizódot illetően, egyre érdekesebb, a földtől teljesen elrugaszkodott állítások, feltevések látnak napvilágot. Ez pedig csak egy dologra enged következtetni, mégpedig arra, hogy Rockstar-ék lassan megtörik a hírcsendet és nem csupán egy bejelentéssel, de némi betekintéssel is kecsegtetnek számunkra, a jelenleg mindenki által csak Grand Theft Auto V címen emlegetett, következő nagy dobásba…

Hírünk az elmúlt nap történései után szolgálhat nektek némi extra érdekességgel is, melyre a tevékenységéről méltán híres strategyinformer.com szerkesztői lettek figyelmesek.

A Rockstar Games játékbeli karaktereit formáló színészekért felelős Telsey and Company egy olyan új játék címével frissítette listáját, melyet nagyon sok forrásból már most, egy új Grand Theft Auto résznek vélnek. Az említett cím a „Rush”, angol szót takarja, mely magyarra fordítva „hajszát”, „rohanást” jelent. Felsorolásként pedig publikálták azon szereplők listáját is, akikhez valószínűleg megfelelő színészeket keresnek. Ezen lista azonban nem csupán a szereplőket írja le, de a történetre is enged következtetéseket tenni, mely nagy valószínűséggel egy olyan FBI ügynök életét hivatott nyomon követni, aki a mexikói drogkereskedelmi alvilágba kíván beolvadni, és belülről felszámolni azt. Mivel semmi sem biztos, ezért a fent leírtak következtetések, melyből következik az is, hogy a játék lehetséges helyszíne Los Angeles lesz.

A listát ezen a linken megtalálhatjátok, megtekintéséhez azonban ajánlott némi angoltudás. A későbbiekben, ha szükség van rá – kommentben jelezzétek – a leírások lefordításra kerülnek, ezen hír keretein belül!

Hannibal

Offline
2011. 03. 08. 15:44
Na ez meg is Felelne a San Andreas (vagy annak 3 városa) helyszín elméletemnek Nyáron bejelentik jövőre meg már meg is jelenik, ha megfelelőek az elképzeléseim
MateL

Offline
2011. 03. 08. 18:28
Érdekes lenne egy FBI-ost alakítani, mert akkor az "értelmetlen gyilkolászás a város közepén" fíling nem nagyon lehetne benne szerintem. Másrészt meg annyira nem csípem az izzadságszagú fehér trikós spanyol akcentussal rendelkező mexikói karaktereket, bár ez ízlés kérdése.
Gaby86

Offline
2011. 03. 08. 19:01
Hát nekem a Latin-amerikaiakkal semmi bajom, inkább ez az FBI-os nyomozó zavar.
Elvégre ez egy gengszter játék és épp emiatt jó, mert nem a jófiút kell alakítani.
Szerintem ez a Rush nem az új GTA-ra utal.

"FBI ügynök életét hivatott nyomon követni, aki a mexikói drogkereskedelmi alvilágba kíván beolvadni, és belülről felszámolni azt."

Ez engem Fedőneve Donnie Brasco történetre emlékeztet, csak ott olaszok voltak, nem mexikóiak.
Shotgun

Offline
2011. 03. 08. 22:29
A történetet illetően ez egy igen nagy feltételezés, tehát valóságalapja nincs. Egyszerűen csak összeollózták a strategyinformer szerkesztői a szereplőfelhozatal szerint.
MolGabi

Offline
2011. 03. 09. 10:27
Az lenne az igazi meglepetés, ha nem egy új fő epizód jönne, hanem valamilyen DLC, mint anno volt a 3-as széria mellett.
Shotgun

Offline
2011. 03. 09. 11:24
Jó felvetés, de DLC formájában nem hinném, hogy okos dolog lenne kiadni egy "mellékepizódot". A DLC-k ugyanis méretükben, tartalmukban korlátozottak. Los Angeles, vagy San Andreas pedig biztos vagyok benne, hogy nagy mérettel rendelkezne, még a főbb játékelemek nélkül is.
SpeedlPN

Offline
2012. 01. 24. 14:50
Remélem hogy már sokkal több helyre lehet bemenni...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak