Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - A Rockstar London besegít?

Újabbnál újabb hírek látnak napvilágot különböző forrásokból mostanság, melyeknek többsége vagy kacsa, vagy tényleg jó úton halad kedvenc játékunk rajongótábora afelé, hogy a lehető legtöbb információt tudjuk meg, a közelgő Grand Theft Auto epizódról, melyet mindenki csak úgy hív, GTA V…

Nemrégiben kiderült, hogy a Rockstar London webmesterei egyfajta felhívást tettek közzé a Gamasutra weboldalán, melynek keretein belül olyan tehetséges programozókat keresnek, egy meg nem nevezett „következő generációs” játék, játékmeneti részének fejlesztésére, akik már igen komoly tapasztalattal rendelkeznek, a játékfejlesztés nyűggel teli világában.

A dolog pikantériája azonban abban rejlik, hogy az oldalon publikált leírásban két platform, az Xbox 360 és a PlayStation 3 szerepel. Ez pedig, mint köztudott, kizárhatja annak lehetőségét, hogy a korábban már PS3 exkluzívként beharangozott AGENT-ről legyen szó.

Megerősítésként szolgálhat még azt illetően, hogy a Grand Theft Auto V-ről van szó, hogy a Rockstar következő üdvöskéje, az L.A. Noire nem kap multiplayer játékmódot, ergo teljes mértékben kizárható, hogy ezen projekt fejlesztéséhez keresnének embereket.

Jelen pillanatban tehát már kaptunk egy lehetséges helyszínt, mely Los Angeles, egy projektnevet, mely a „Rush” angol kifejezés, valamint egy álláshirdetést, melynek keretein belül a Rockstar egyik divíziója fejlesztőket keres, egy a jövőben megjelenő PS3, illetve Xbox 360 kompatibilis játékhoz.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

2011.03.08 22:50  ▪ Forrás: RockStarBase  ▪ Írta: Shotgun

Hannibal
Offline
2011. 03. 09. 15:19
pár hónapja még csak modellezőket keretek... ezek szerint nagyon jól halad ez a ˇ"nem nevezett" játék

Shotgun
Offline
2011. 03. 09. 16:25
Nos, annak idején a GTA IV is mér rég fejlesztés alatt állt, mikor a San Andreas kiadásra került, így nem lenne meglepő.

MolGabi
Offline
2011. 03. 14. 20:29
És egy régi Easter Egg :

http://i101.photobucket.c...k/ticketgv4.jpg

MateL
Offline
2011. 03. 15. 08:14
Hm. Az új információkkal együtt ez akár azt is jelenthetné, hogy Niko is szerepelhet az új részben.

MolGabi
Offline
2011. 03. 15. 14:38
Szerintem valami összefüggésnek kell lennie, nem csak "poénból" rakták bele ! Na meg a játék végén ( Gay Tony ) Packiet látni a reptéren, elutazik valahova ...

Shotgun
Offline
2011. 03. 17. 07:53
Packie Írországba ment. Mondta is a játék folyamán, hogy vissza fog menni.

MateL
Offline
2011. 03. 18. 20:26
Egyébként nem lehetséges hogy a Max Payne 3-ról is lehet szó? A kiadott képek alapján mexikó és az FBI ügynök is helyén lenne.

Shotgun
Offline
2011. 03. 19. 01:32
Nem valószínű, mert a leírások nagyon GTA-ra hajaznak. Plusz olyan kifejezések vannak, meg karakterek a listán, amelyek pont, hogy nem illenének bele egy Max Payne 3 stílusú játékba.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink