Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V bejelentés nélkül maradt az idei E3

Túl vagyunk az Electronic Entertainment Expo negyedik, utolsó napján is, de sajnos a jó hírt továbbra sem közölhetjük veletek. Bár nagyon rágtuk a körmeinket, sajnos a 2011-es E3 konferencián sem történt meg a nagyon várt Grand Theft Auto V bejelentése.

A játékot fejlesztő Rockstar Games el sem látogatott a rendezvényre. Nem kaptunk új információt a Vancouver-i iroda új üdvöskéjéről, a Max Payne 3-ról sem, illetve a PlayStation 3 exkluzív Agent sem hallatott magáról, továbbra is mindössze egy logónk és néhány mondatunk van, amelyet két éve ugyanitt, a 2009-es E3 Expo-n tudtunk meg.

Nem csak mi vártuk lelkesen az GTA5-ről az első hivatalos híreket. Sok GTA orientált és más, videojáték-világgal foglalkozó oldal figyelte az eseményeket. Az IGN is feltette várólistájára a játék bejelentését. Nemrégiben az egyik legnagyobb rajongó oldal, a GTANet.com is megújította külön a sorozat ötödik fő epizódjának jegyzett oldalát, a www.gtav.net honlapot.

Fel a fejjel, még a nyáron rengeteg hasonló rendezvény lesz. Kölnben idén hosszúra nyúlik a játékfejlesztő cégek konferenciája, a GDC Europe ugyanis augusztus 15. és 17. között zajlik majd, valamint ugyanitt a Gamescom 17. és 21. között lesz. A nyarat a PAX Prime zárja augusztus 26. és 28. között Seattle belvárosában. Illetve bármikor, bármilyen formában megkaphatjuk a hivatalos megerősítést a játék érkezéséről, amikor nem is számítanunk rá. Érdemes kivárni.

Jómagam már nem fogom. Számomra ezzel a konferenciával befejeződik a várakozás, nincs hozzá idegem. Továbbállok. Bár nem tartozom azzal, hogy elbúcsúzzak a kedves látogatóktól, én ezt mégis megtenném. Sokak szenvednek a cikkeink olvasásával az elírásaim miatt. A munkám inkább mennyiségi volt, mint minőségi, illetve a csapatnak is okoztam némi fejfájást. Ezekért utólag elnézést kérek. Az oldalt azzal a tudattal hagyom itt, hogy a munkámnak volt gyümölcse. A 972 hír- és cikkszerkesztőként eltöltött napom alatt 207 hírt írtam, további 4 megírásában segédkezetem, összesen 202 cikkem lett pubilkálva, 9 megírásában segédkeztem és 58-at publikálatlanul hagyok itt, melyek között kész, félkész és átírandó egyaránt van, valamint tizenkétszer próbáltam meg rábírni a kollégákat az oldal külső megújítására. Remélem, hogy Shotgun, Gege és wantoo kolléga tartja majd a frontot nélkülem is. Bízom benne, hogy nem haggyák veszni ezt a szép oldalt. Viszlát!

2011.06.10 13:32 ▪ Írta: Visali

Cube Head
Offline
2011. 06. 10. 13:40
azért a fórumon még itt leszel?

wantoo
Offline
2011. 06. 10. 13:53
Ezúton is szeretném megköszönni Visali munkáját, és ahogy kérte, igyekszünk azon, hogy ne vesszen kárba az oldal. Az utóbbi időben kicsit hanyatlásnak indultunk, de a régi terveink továbbra is megvannak, és talán végre úgy látszik, hogy a megvalósulásig is eljutnak.

Hannibal
Offline
2011. 06. 10. 23:51
Hát úgy néz ki hogy a R* ilyen eszméletlen különc. Am muszály hogy valami nagyobb rendezvényen jelentsék be mert ugye a bemutatás minősége minősíti magát a játékot. Főleg egy ilyen nagy játéknak meg kell adni azt az eleganciát amit elvárnánk tőle.

Én is köszönök mindent VISALInak a híreket a cikkeket a videó sorozat posztot és minden egyebet. Remélem én is hogy azért az oldalt látogatod és a fórumba is irogatsz. Ez lehet nem annyira tartozik ide de szerintem mi olyan jó társaság vagyunk ami elegendő hopgy ne vesszen el az oldal.(y)

MateL
Offline
2011. 06. 11. 19:38
Ég veled, VISLAI! Számomra egy nagyon jó szerkesztő (és kolléga) voltál, és nekem az írásod minőségi volt! Én is remélem, hogy az oldal megmarad régi dicsőségében. Bármi legyen, én itt leszek. Mint bárki més nélkül, nélküled sem lesz az oldal a régi, de remélem azért majd vissza-visszanézel.

smatyi
Offline
2011. 06. 13. 18:51
Sajnálom,hogy itt hagyod az oldat Visali.Szerintem a cikkeid igenis minőségiek voltak.Sokaknak segitettél a forumon is,jó,hogy itt voltál.Viszlát.

Gege
Offline
2015. 06. 18. 17:52

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink