Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Lenyűgöző Street View térkép

A Grand Theft Auto egyik első rajongói bázisaként megnevezhető GTANet.com lapcsaládtól már eddig is megszokhattuk a színvonalas, részletgazdag munkát. Mindig is elsőként adtak hírt a GTA-val kapcsolatos fejleményekről, és munkájukról maga a Rockstar is többször elismerően nyilatkozott.

Ezúttal a srácok ismét kitettek magukért. Már a Grand Theft Auto IV megjelenése után nem sokkal közzétettek egy interaktív térképet, amelyet a Google Maps motorja hajt. Pár kattintással kiválasztható, hogy éppen mit akarunk megjeleníteni a térképen (galambok, fegyverek, stb.), továbbá linkelhetünk egy általunk megadott pontot is.

Pár hete azonban elkészítették az egész Liberty City úthálózatának 3D-s utcanézet változatát (csakúgy, mint a valódi Google Maps-nél). Csak fogd meg a kis sárga emberkét, majd helyezd, ahová akarod és máris bejárhatod az egész várost. Navigálhatsz a nyilakkal, zoomolhatsz, valamint az éppen aktuális nézetet linkelheted is.

Hogy ez mire jó? Igazából semmire, de legalább nem kell elindítanod a játékot, ha kíváncsi vagy, hogy merre van a sztriptíz bár.

LINK: GTA4.net Interaktív Térkép

2011.06.12 12:56  ▪ Forrás: GTA4.net  ▪ Írta: Ben Dover

Dancsy
Offline
2011. 06. 13. 01:15
ez tetszik meg annak is jó akinek (pl.: nekem) még mindig nem fut el a játék

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink