Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Módosítás #1 - Vice City - Maxo's Vehicle Loader

A nemrégiben beszélgettünk egy kicsit wantoo kollégával és arra jutottunk közösen, hogy az oldal látogatói örülnének, ha a Grand Theft Auto következő részével kapcsolatos híráradat megérkezéséig, valami egészen érdekessel töltenénk ki főoldalunkat, mely jelenleg igencsak uborkaszezont él, a hírcsendnek köszönhetően. Közös egyeztetés után pedig arra jutottunk, hogy az elkövetkezendő hetekben, érdekes módosítások bemutatását, vagy esetleg teljes telepítési útmutatóját fogom leírni egy-egy hír keretében. Nem is húznám tovább az időt, a nosztalgia kedvéért, jöjjön egy kiegészítés, a rég elfeledett Vice City-hez….

A módosítás a Maxo’s Vehicle Loader nevet viseli, mely az angolul tudóknak sokat sejtet, de funkcionalitásában mégis többet takar, mint egy egyszerű „kiegészítő”.

Akik jártasak a Grand Theft Auto modding világában, azok nagy valószínűséggel tudnak arról, hogy a méltán népszerű San Andreas, meglehetősen kifinomult letöltéseket tudhat a magáénak, melyek közül a szkriptek mennyisége a legmeglepőbb. Példának okáért, egy ilyen szkript arra szolgál, hogy extra autókat tudjunk Los Angeles, San Fransisco, vagy éppen Las Vegas virtuális másába bevarázsolni, így az eredeti autókat megkímélve/nem felülírva. (A későbbiekben bemutatásra kerül, ha valaki szükségét érzi. Kommentben visszajelzéseket várok.)

Hogy hogyan is jön ez ide? Nos, a GTAForums.com egyik nagyágyúja – egyben a Vice City Multiplayer egyik programozója, volt oly kedves, hogy hasonló kis „programot” írjon, amely segédkezik ezen funkció elérésében, Vice City utcáin is. Az úriember nickneve maxorator, innen ered a „Maxo’s Vehicle Loader” elnevezés is.

Ezen gyöngyszem azonban nem egészen egy céllal készült, mivel az extra, felülírásmentes autóbeillesztés lehetősége mellett egy olyan fícsőrt is implementál a játékba, mely a GTA sorozatban, csupán San Andreas államában volt lehetséges, ez pedig nem más, mint az autók TUNINGOLÁSA.

Alant látható egy kisebb videó, melyben megleshetitek, milyen is a cucc, működés közben, a letöltést pedig ITT találhatjátok. A módosítással kapcsolatos fontosabb információk (telepítés, használat, stb.), a Readme.txt fájlban olvashatók, magyar nyelven.

2011.06.15 19:22 ▪ Írta: Shotgun

krijof
Offline
2011. 06. 15. 17:13
ez egész jól néz ki, csak a videó egy kicsit rövid

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink