Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Módosítás #1 - Vice City - Maxo's Vehicle Loader

2011.06.15 19:22  |  Írta: Shotgun

A nemrégiben beszélgettünk egy kicsit wantoo kollégával és arra jutottunk közösen, hogy az oldal látogatói örülnének, ha a Grand Theft Auto következő részével kapcsolatos híráradat megérkezéséig, valami egészen érdekessel töltenénk ki főoldalunkat, mely jelenleg igencsak uborkaszezont él, a hírcsendnek köszönhetően. Közös egyeztetés után pedig arra jutottunk, hogy az elkövetkezendő hetekben, érdekes módosítások bemutatását, vagy esetleg teljes telepítési útmutatóját fogom leírni egy-egy hír keretében. Nem is húznám tovább az időt, a nosztalgia kedvéért, jöjjön egy kiegészítés, a rég elfeledett Vice City-hez….

A módosítás a Maxo’s Vehicle Loader nevet viseli, mely az angolul tudóknak sokat sejtet, de funkcionalitásában mégis többet takar, mint egy egyszerű „kiegészítő”.

Akik jártasak a Grand Theft Auto modding világában, azok nagy valószínűséggel tudnak arról, hogy a méltán népszerű San Andreas, meglehetősen kifinomult letöltéseket tudhat a magáénak, melyek közül a szkriptek mennyisége a legmeglepőbb. Példának okáért, egy ilyen szkript arra szolgál, hogy extra autókat tudjunk Los Angeles, San Fransisco, vagy éppen Las Vegas virtuális másába bevarázsolni, így az eredeti autókat megkímélve/nem felülírva. (A későbbiekben bemutatásra kerül, ha valaki szükségét érzi. Kommentben visszajelzéseket várok.)

Hogy hogyan is jön ez ide? Nos, a GTAForums.com egyik nagyágyúja – egyben a Vice City Multiplayer egyik programozója, volt oly kedves, hogy hasonló kis „programot” írjon, amely segédkezik ezen funkció elérésében, Vice City utcáin is. Az úriember nickneve maxorator, innen ered a „Maxo’s Vehicle Loader” elnevezés is.

Ezen gyöngyszem azonban nem egészen egy céllal készült, mivel az extra, felülírásmentes autóbeillesztés lehetősége mellett egy olyan fícsőrt is implementál a játékba, mely a GTA sorozatban, csupán San Andreas államában volt lehetséges, ez pedig nem más, mint az autók TUNINGOLÁSA.

Alant látható egy kisebb videó, melyben megleshetitek, milyen is a cucc, működés közben, a letöltést pedig ITT találhatjátok. A módosítással kapcsolatos fontosabb információk (telepítés, használat, stb.), a Readme.txt fájlban olvashatók, magyar nyelven.

krijof

Offline
2011. 06. 15. 17:13
ez egész jól néz ki, csak a videó egy kicsit rövid

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak