Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

L.A. Noire - Érkezik a PC verzió is!

Bár nem Grand Theft Auto-val kapcsolatos a mai hírünk, de úgy gondoltuk, elég nagy kaliberű ahhoz, hogy kitegyük. A Rockstar Games legújabb üdvöskéje, a negyvenes évek Los Angeles-ébe kalauzoló detektív szimulátor a nagysikerű konzolos verziók után idén ősszel PC-n is megjelenik.

Érdekesség, hogy a számítógépes változat portolási munkálatait ezúttal az a Rockstar Leeds végzi el, amely a handheld GTA-kért is felelős (Liberty City Stories, Vice City Stories, Chinatown Wars). Idézet a hivatalos közleményből, szabados fordításban:

"A Rockstar Leeds által fejlesztett és számos fajta PC-re tervezett L.A. Noire rengeteg új dologgal szolgál majd, mint például a billentyűzet-konfiguráció és gamepad támogatás, melyek egyaránt optimalizálják és testreszabják a teljesítményt és a felhasználói játékélményt. A továbbfejlesztett grafika és korhűség mellett a PC verzió sokkal fejlettebb 3D támogatással szolgál majd az 1940-es évek Los Angeles-ének lenyűgözően részletes és akciódús világát tekintve.

Az eredetileg Team Bondi és a Rockstar Games kooperációjában fejlesztett L.A. Noire a második világháború utáni Los Angeles bűnözéssel sújtott városában játszódik. A játékos feladata, hogy Cole Phelps detektív bőrébe bújva bizonyítékok után kutasson, gyanúsítottakat vallasson, illetve felfedje a bűnök elkövetőit egy olyan bűntett-sorozatban, melyek valóban megtörtént eseményeken alapulnak. Miközben Phelps a rendőrség ranglétráján egyre feljebb kerül, szembesülnie kell a város velejéig korrupt rendszerével is a lecsúszott sztárjelöltektől kezdve a kétszínű zsarukon át az alvilág mindenhová elérő kezéig, és mindezt személyes problémái is nehezítik."

A hivatalos megjelenési dátum még nem ismert, ezt a későbbiek folyamán jelentik be.

2011.06.23 18:50  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

MolGabi
Offline
2011. 06. 23. 18:54
De jó hír ! Köszi ! Ez váratlanul ért !

Hannibal
Offline
2011. 06. 23. 20:56
VISALI bejött a jóslatod
+ köszönjük a hírt több ilyen R*-es játékról lehetne írni híreket főleg ilyen GTA-ban szegény időkben

wantoo
Offline
2011. 06. 23. 21:20
Szóval szeretnétek, ha a többi R* játékról is lennének hírek (cikkek?)

Shotgun
Offline
2011. 06. 24. 00:01
És igen. Shotgun gurított és tarolt! Mondtam én Gege kollégának, hogy kell egy kis változatosság, az ilyen ínséges időkre.

MateL
Offline
2011. 06. 24. 12:04
Ezek után kételkedjen valaki a PC verziókban!

Danny
Offline
2011. 06. 24. 16:44
Bátyámmal most is ezt toljuk PS-n eddig év játéka azok közül amikkel idén játszottam! Ha minden jól megy December 1.-én jön elvileg a Max Payne 3 elvileg az Agent-nek is bekéne futnia de sztem Agent jövő év eleje GTA V pedig jövő év ősz nah az tökéletes lenne

Hannibal
Offline
2011. 06. 24. 16:53
Egyetértek így nagyon jó lenne de nincs az az isten hogy fél év múlva kijöjjön az Agent így hogy még egy képet sem adtak ki róla.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink