Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kérdések és válaszok a GTA-ról

A Rockstar ugyan szigorúan követi az általa felállított marketing policy-t, néha azért itt-ott válaszolnak a játékosok folyamatos kérdésáradataira. Ugyan nem árulnak el semmi olyat, amit eddig ne tudtunk volna, de néha érdekes dolgok derülhetnek így ki.

Most egy újabb csokor kérdésre válaszolt a Rockstar Games, melyek többsége természetesen a Max Payne 3-ról és az L.A. Noire PC verziójáról szólnak, ám a kitartó Grand Theft Auto fanok sem nyugodnak. Visszatérő kérdés a "mikor lesz már GTA V?", de akinek van egy kis esze, az tudja, hogy nyilván nem egy twitteres válaszban fognak nekünk konkrét információt elárulni.

Az alábbiakban a kérdések közül csak a GTA-ra vonatkozó válaszokat fordítottuk le, a többit megtaláljátok a forrásnál.

“Hello, csak tudni szeretném, hogy Claude Speed (GTA 2) és Claude (GTA III) ugyanazok a személyek-e. Tehát ugyanaz mindkettő? Mindenesetre kösz, hogy ennyire élvezetesek a játékaitok, NAGY rajongója vagyok a Grand Theft Auto sorozatnak és a Red Dead Redemptionnek. - Emailben érkezett.

Valószínű. Nagyon úgy tűnik, de az is lehet, hogy csak sok Claude nevű néma autótolvaj mászkál.

“Mikor láthatjuk már végre az új GTA-t????? #bestgameever” - Twitteren kaptuk
“Mikor jön ki az új grand theft auto?” - Twitteren kaptuk

Maximálisan megértjük a világ összes Grand Theft Auto rajongóját, akik idegeskedve várják a franchise folytatásáról szóló híreket, de jelenleg nincs mit mondanunk.
Amit most kijelenthetünk, hogy jelenleg a következő címeinkre összpontosítunk, és ezek a Max Payne 3, az L.A. Noire PC-re, a Red Dead Redemption Game of the Year Edition és a Max Payne mobilos portjai. Amikor és amennyiben lesz bármi bejelentenivalónk a Grand Theft Auto sorozattal, higyjétek el, megtesszük itt az oldalon, Twitter-en vagy Facebook-on.

“A Grand Theft Auto III tíz éves! Büszkék lehettek magatokra. Lesz valami különleges esemény?” Emailben érkezett

Köszönjük szépen. De sokkal inkább büszkék vagyunk rátok, kitartó GTA rajongókra, akik már a GTAIII és még régebb óta velünk vagytok – valójában a lenyűgöző érdeklődésetek által lett a sorozat az, ami. Van néhány dolog a tarsolyunkban ennek az alkalomnak a megünneplésére – nemrég írtuk, hogy egy hivatalos Social Club multiplayer játékot (GTAIV: Complete Editionnel) szentelünk az eseménynek a tízéves évforduló hétvégéjén, és különleges ajándékokat is kisorsolunk. De készülünk még egy-két kisebb dologgal. Maradjatok velünk!

Tehát gyakorlatilag semmi újat nem tudtunk meg. Egyvalaki viszont rákérdezett a Rockstar Films dologra, amire ezt a választ kapta:

“Miért védette le a Take Two a Rockstarfilms.com és .net címeket?” ILikeVideo-Games

Ezek még régebbi védjegyek, amik évek óta megvannak és előrelátható ideig meg is lesznek még, de jelenleg nincs konkrét tervünk velük.

A teljes kérdezz-felelek itt található.

2011.10.05 18:44  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

MasterP
Offline
2011. 10. 05. 18:53
basszus bár tudnék angolul... Én is beírnék párat . Öcsém milyen durva, hogy tőlünk több ezer km-re lévő emberekhez intézhetsz kérdéseket és személyesen a GTA készítői válaszolnak. Hihetetlen...

Gege
Offline
2011. 10. 05. 18:57
MasterP: Üdv a 21. században, fátter!

Hannibal
Offline
2011. 10. 05. 19:32
Csak rohadt mázlistának kell lenni hogy a te kérdésedre válaszoljanak. kb.: mint hogy nyerj a lottón A cikkekre térve iszonyatos feneket akarnak keríteni a bejelentésnek, majd ha kiadnak minden készülő játékot, ebből a szempontból kecsegtető hogy a legtöbb készülő játékuk még idén megjelenik.
A Rockstar Film-el kapcsolatban meg biztos akarnak valamit. Olyan "sóher" világot élünk amiben fölöslegesen nem védetnek le semmit amivel fölöslegesen költenének.

totyak
Offline
2011. 10. 05. 19:37
Én csak annyit kérdeztem volna tőlük, hogy a következő GTA epizód (amennyiben lesz) kevésbé lesz-e szarul optimalizálva, mint a IV. Ha IGEN a válasz, már boldog vagyok, bármikor is jön a játék.

MasterP
Offline
2011. 10. 05. 19:54
ez jó kérdés volt a gta 2 vel kapcs Claude-val, sosem hittem volna h rajtam kívül mást is érdekel ez a kérdés


Offline
2011. 10. 05. 19:55
Akkor most a GTA 2-es Claude az a GTA 3-mas Claude?

Hannibal
Offline
2011. 10. 05. 20:28
Totyak: Biztos nem mondanák hogy rosszul lesz optimalizálva
MasterP: Elég sokat foglalkoztak a témával pár éve, de ha jól emlékszem ezt már korábban is tiztázták ilyen kérdezz felelekben.
Am elég bunkón vláaszolt ez a R* munkatárs: "lehet, hogy csak sok Claude nevű néma autótolvaj mászkál."


Shotgun
Offline
2011. 10. 05. 20:28
Hannibal: Elhiszed, hogy nem kerül nekik sokba levédetni a Rockstar Films nevet? Elvégre levédettek olyan címeket is, mint például a GTA BOGOTA, GTA SIN CITY, és még sorolhatnám naphosszat. Szóval igen... Rockstarék szoktak ok nélkül dolgokat csinálni.

MasterP
Offline
2011. 10. 05. 20:54
Nos igen. Ez engem is kicsit szíven ütött mint rajongót, hogy bunkón válaszoltak. Jó aláírom ,hogy milió 1 kérdéssel bombázták őket az évek során, de akkor is vannak olyan kérdések amik nem egyértelműek a játék során amire csak is a készítő tudhatja a választ. Én nagyon örülnék a helyükben az ilyen kérdéseknek, sőt, hogy ne kelljek 26ezerszer megválaszoljam ugyanazt a kérdést, létrehoznék egy hivatalos GYIK-et ha már látom, hogy mennyi embernek nem tiszta 1-2 dolog. Nem?

Amúgy ez az 1 ilyen társalgó van ahova megválaszoltak kérdéseket? Hol találhatnám meg az összes olyan honlapot ahol pár ember kérdésére válaszoltak? Érdekelne

Hannibal
Offline
2011. 10. 05. 21:48
Amit nem mondanak el az azért van hogy mi magunk találjuk ki.

Gege
Offline
2011. 10. 05. 22:27
MasterP: Ha megnézed a kérdések végét, láthatod, hogy némelyik emailben, némelyik twitteren jött. Twitteren folyamatosan kérdezik őket, és legtöbbször válaszolnak.

A Claudeos rész angolul:

Probably. It seems very likely but it’s also possible that there are just a lot of angry silent car thieves called Claude out there.

Nekem ebből nem szarkazmus jött át. Ki tudja.

ATi0021
Offline
2011. 10. 06. 09:59
Végre valami hivatalos infó. Ezek alapján valószínűleg az MP3 után jön az új GTA. Akkor valószínűleg tényleg E3-on lesz bejelentve. Mondjuk az megint érdekes lenne, ha egy új XBoxra. A múltkor is MS konferencián jelentették be a IV-et.

Amúgy az is fontos infó, hogy a MP3-at nagyrészt nem a North csinálja, csak néhány ember vont el tőlük, így valószínűleg ezen idő alatt is GTA V készült a Northnél. És tekintve, hogy már megvan a grafikus és fizaikai motor és sok minden más, ennyi idő alatt brutális élményfaktorú GTA várható.

+ Van még esély akár PC-s RDR-re is.

csaba292
Offline
2011. 10. 06. 17:34
Nem lesz PC-s RDR, akkor már megtették volna ugyanúgy mint L.A Noirenál... volt is a kérdezz felelekbe ilyen kérdés, ez volt a válasz: We hope that with the announcement that L.A. Noire is coming to PC this fall, and the knowledge that our next big game Max Payne 3 will have a PC release (plus that we’ve released both Grand Theft Auto IV and the Episodes from Liberty City for PC), we can finally put to rest any misconceptions that we’ve ‘abandoned the PC platform’. We do know that, yes, there is just one title absent from our PC release plans – that game of course being Red Dead Redemption, and of course we’re well aware that some fans have been asking for it. All we can say is that whenever it is viable (technically, developmentally and business-wise) for us to release a game for PC (or any other particular platform) – we will and we usually do; unfortunately, that is just not the case 100% of the time for all platforms. To PC gamers, we hope that between the Grand Theft Auto titles, and the forthcoming L.A. Noire and Max Payne 3, you’ll have plenty of great Rockstar action to enjoy.

DOGG
Offline
2011. 10. 06. 17:39

ATi0021
Offline
2011. 10. 06. 17:48
csaba292: Sehol nem írtam, hogy jön PC-re, csak annyit hogy van még rá esély. A Rockstar is csak ennyit írt.

Hannibal
Offline
2011. 10. 06. 18:22
1: Mivel konzol játék esélytelen hogy kiadják PC-re. 2: Ha ki akarták volna adni már kiadták volna. Megjelent 1-2 éve a játék és semmi, de a L.A. Noire fél éve jelent meg és jön a PC. Ezt a linket meg szerintem nem sabad komolyan venni mert ez is csak jóslás.

ATi0021
Offline
2011. 10. 06. 19:04
Hannibal: 1: Eredetileg a legtöbb Rockstar játék konzolos mégis van PC-re GTA, La Noire, Bully, Max Payne stb. egyedül MC nincs. 2: Kiadták PS2-re a Bullyt majd 2 év után PC-re. Az RDR meg még nincs kint 2 éve, mivel 2010-es játék. A linkben meg semmi rossz nincs, mert csak annyi írtnak amit a Rockstar. Rockstarék írhatták volna, hogy nem lesz PC-re, vagy szimplán figyelmen kívül hagyhatták volna az RDR PC-s kérdést, de nem így tettek, így ezek alapján még ők se írták le a történetet. Szóval lehet még reménykedni.

Hannibal
Offline
2011. 10. 06. 20:39
Igen de azok amiket felsoroltál nem konzol játékok, a Red Dead sorozat viszont XBox meg PS exkluzív ezt előszeretettel hangsúlyozták. És nem azt mondom hogy ne reménykedjetek de ez a válasz egy kis tutyimutyiság hogy legyen valami hír :/

MolGabi
Offline
2011. 10. 10. 09:34
Egyébként azt figyeltem, hogy az LA Noire-nál is működik ez a "félév" különbség a konzol és a PC verzió között, akárcsak a GTA-nál annak idején ...
Az RDR nem hiszem, hogy meg fog jelenni számítógépre, ahhoz már túl rég adták ki konzolra.
http://www.ipon.hu/hir/ki...mptionnek/17874

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink