Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - A Rockstar nem kíván hozzászólni a pletykákhoz

2011.11.14 17:24  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: NOWGamer

Aki nyomon követi az eseményeket, egészen a Grand Theft Auto IV megjelenése óta, az bizonyára tudja, hogy az internet az őrült találgatások tárháza. Nos, az utóbbi időkben igen sok kacsa információ tört elő az internet legmélyebb bugyraiból, és a NowGamer oldalának szerkesztői nem voltak restek felvenni a kapcsolatot a fejlesztővel…

A Rockstar Games már bebizonyította ugyan, hogy minden egyes Grand Theft Auto megjelenésnél próbál, a lehető legnagyobb titoktartásba burkolózni, de „bízva bízzál”, az ember már-már elfeledkezik erről, és reménykedik egy kis információszórásban.

Ám sajnálatos módon, hiába bátraké a szerencse, a NowGamer is azt a választ kapta, mint az eddigi jelentkezők. Idézet alant.

„Nem kommentáljuk a feltevéseket, spekulációkat és úgy összességében, az internetes őrültségeket sem. Értékeljük, hogy a rajongók milyen szenvedélyt mutatnak a Grand Theft Auto V irányába, és várjuk azt a közeljövőben esedékes alkalmat, amikor megoszthatunk némi információt mindenkivel.” - A Rockstar Games szóvivője

És hogy mi a lényeg? Nos, az elsődleges az lenne, hogy minden kedves rajongó, óvatosan higgyen a kétes forrásoknak. A másodlagos, de fontossági sorrendben mégis elsődlegesnek vélhető pedig az az információ, hogy a „közeljövőben” kifejezés, szerepel a hivatalos válaszban.

Rockstar69

Offline
2011. 11. 14. 17:37
Remélem azért hamarosan hivatalos forrásból, többet meg tudunk a játékról.
MolGabi

Offline
2011. 11. 14. 17:46
Ahogy írta már más is korábban itt, amíg lesz valami újabb info a V-ről, addig ott a többi játék - akár a most megjelent LA Noire - szórakozni. Személy szerint nem érdekel most a GTA V, majd jön amikor jön az új infó, kép, akármi
totyak

Offline
2011. 11. 14. 20:22
Még jó, hogy a nagy nem kommentálás közepette is rengeteg hasznos információt adott ki a RockStar.
Első körben ott van, hogy nem mondanak semmit a feltevések, spekulációk és őrültségek tekintetében. Magyarán nagy baromságok azok az információk, amik eddig ilyen-olyan forrásra hivatkozva megjelentek. Hacsak nem fordított pszichológiát alkalmaz a RockStar és a nyilvánvalót próbálja leplezni.
Másodsorban pedig az említett közeljövőben esedékes alkalom. Biztos vagyok benne, hogy Mikulásra vagy Karácsonyra kapunk valamit.
ATi0021

Offline
2011. 11. 15. 08:58
totyak: Szerintem azért a pletykák között volt hihető is. Főleg a legutóbbi ilyen áradat nem tűnt akkora badarságnak.

Ha jól tudom a IVnél nem volt ilyen hamar trailer 2. Bár tény, hogy jönnek az ünnepek ami jó a marketingnek. Plusz amit írtál. Az angolszászéknál a Mikulás Karácsonykor jön. Szóval, ha jól tudom a dec 6. náluk nem divat, szóval marad a Karácsony és Újév. Plusz december 10-én lesz a VGA Awards ahol talán ott lesz R*.
Shotgun

Offline
2011. 11. 15. 09:51
Azért a hihetőség nem azon múlik, hogy mekkora blődség az információ, hanem a forrástól. Az ilyen információáradatok eddig egyszer sem bizonyultak igaznak, csupán a Grand Theft Auto IV előtt, amikor is egy nagy valószínűséggel GTAForums.com adminisztrátor bennfentes információkat kapott a Rockstartól.
2011. 11. 15. 10:06
találgassunk tovább és kérdezzük meg a rockstart mindegyikről és előbb utóbb kizháratjuk a lehetséges feltevéseket és onnantól már ki is lehet találni persze addigra már ki is kerül a játék a boltok polcaira
ASD95

Offline
2011. 11. 15. 18:43
Lehetséges,hogy januárba jelenik meg a játék?
baucsek

Offline
2011. 11. 15. 20:13
ASD95: Sajnos nem valószínű.
Shotgun

Offline
2011. 11. 15. 22:56
Maximum januárbaN, de igazából nem tartom valószínűnek.
RickOconnel

Offline
2011. 11. 16. 18:52
Visali

Offline
2011. 11. 16. 19:35
RickOconnel: Ahány webáruház, annyi féle dátum van feltüntetve. Van ahol Szeptember 2., van ahol augusztus, szóval ne higgy neki, főleg mivel péntekre esik. A GTA epizódok kedden jelennek meg.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak