Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Az eddigi leghihetőbb fake képek

Gyakorlatilag amióta a Grand Theft Auto IV megjelent, azóta találkozhatunk hamisított, szebbnél szebb, vagy inkább szánalmasnál szánalmasabb GTA V "képekkel", amelyek készítőit mások megtréfálása vagy az öt perc hírnév vezérel. Ezúttal egy igencsak hihető "kiszivárogtatással" van dolgunk.

Először is fontos leszögezni, hogy minden kiszivárogtatás — függetlenül attól, hogy mennyire hihető — fake (azaz hamis) marad, amíg hivatalosan meg nem erősítik. Általában nem szoktuk ezeket lehozni, de a most megjelent képek megérnek egy említést (ha már a készítőjük ennyit dolgozott vele).

Szóval a DSOGaming.com állítólagos bennfentes forrásra hivatkozva közzétett 3 db képet, melyeken állítólag a GTA V térképe, valamint egy gameplay kép látható:

GTA GTA GTA

Az utolsó képen jól látszik a US Bank Tower, illetve a mellette lévő épület, amik a trailerben is benne voltak. A térképek viszont amatőr munkának tűnnek, és a készítő elkövetett még egy apró hibát: a menüben 235$ olvasható, ami helytelen formátum. Sok külföldi devizánál, így a dollárnál is először a jelét írjuk le: $235.

A GTAForumson sokan kétségbe vonják a képek valódiságát, érdemes beleolvasni a topicba!

Ti mit gondoltok a képekről?

UPDATE: A kép a GTA IV-ből származik:

Hiába, a Photoshop csodákra képes. :)

2011.11.17 12:20  ▪ Forrás: DSOGaming  ▪ Írta: Ben Dover

ATi0021
Offline
2011. 11. 17. 13:07
Sajnos, nem sajnos, de bizony ez tényleg fake. De nagyon jól megszerkesztet képek. Igazán tehetséges a megalkotójuk. Elsőre kapásból elhittem, hogy igaziak. Nem sűrűn látni fake dolgoknál ilyen alaposságot.

Alapvetően ez a térkép még tetszene is. Viszont hiányolom a Santa Monicaban található molót. És elég zsúfolt lett LS, Vinewood elég apró. De jó pont a több reptér és külön álló távoli sziget. Vagy ha jól látom egy külön vizes csatorna rendszer is van, ami remek lenne a jetskinek, ami jelenleg a kedvenc járművemként tartok számon.

Maccs
Offline
2011. 11. 17. 13:24
Egy ekkora területtel meg is lennék elégedve!Ezek egyébként tényleg elég profinak tűnnek!Csak gratula annak aki ilyet tud szerkeszteni, spontán átverés céljából.ATi0021!: a ráközelített térkép bal alsó részén én úgy látom mintha ott lenne a SM moló.

Ragnar
Offline
2011. 11. 17. 14:24
úristen, ekkora idiot-t, hogy képes valaki ennyire fake-t kiadni ez a két térkép kép annyira nevetséges, hogy már zavar tiszta vicc, sőt röhej - ha fizetnének se tudnám elhinni, na jó talán akkor, de ilyet, szánalmas lehet az illető, hogyha ilyen nevetséges SA fake-el próbálkozik, huh kissé felháborított, sebaj

totyak
Offline
2011. 11. 17. 14:36
Ragnar kolléga írása után kicsit félve merem beírni, de én csontra elhittem elsőre, hogy ezek a térképek. Nekem tökéletesen megfelelne, ha ilyen lenne, nem láttam benne semmi kivetnivalót. A harmadik kép kissé gyanús volt, nagyon GTA IV-nek kinéző (és hát az is). Szóval szerintem nem annyira gagyi ez,mint Ragnar mondja.

ATi0021
Offline
2011. 11. 17. 15:20
totyak: Szerintem aki látta 99%ban elsőre elhitte. GTA Forumson is elsőre megtévesztette őket. Pedig azok aztán eléggé kockák. Szerintem még ha jönne egy igazai leak, lenne aki azt se hinné el, mert nem hivatalos.

MasterP
Offline
2011. 11. 17. 16:21
szerintem szánalmas a térkép. Most ahol ott víz van, ott a SA-ban város... akkor most mi van? Ezt hogy magyarázná? Az idők folyamán bejött az árvíz vagy mi?

ATi0021
Offline
2011. 11. 17. 16:25
MasterP: Szerintem a San Andreast el kell felejteni, most nem az készül, hanem LA és környéke.

Shotgun
Offline
2011. 11. 17. 16:40
Ezt reggel pont azért nem híreztem ki, mert már akkor fake volt. D

EVO
Offline
2011. 11. 17. 16:48
Szerintem gyenge próbálkozás volt. Két dolog ami nekem rögtön feltűnt:
Kicsi a térkép. Mármint a vidéken lenne mondjuk 2-3 autóút, az borzasztó kevés.
Az élet és a golyóáló mellény jelölése hajszálpontosan ugyanolyan mint a GTA 4-ben.

Aztán eszembe jutott, hogy borzasztó béna megoldás lenne a rockstartól, ha a térképet úgy mutatnák meg a monitoron, hogy középen van egy kis föl, két oldalt meg nagy víz. Az minek oda?

MasterP
Offline
2011. 11. 17. 17:22
Szerintem meg akkor is számít. Ha egy helyet már bemutattak anno, és később ugyan azon a helyen akarják hogy játszódjon, akkor már normális munkát végezzenek és ne egy totál átformált valamit adjanak. Most hogy nézett volna ki a gta 4 is ha csak 2 sziget van és azok is totál másképp néznek ki...

ATi0021
Offline
2011. 11. 17. 18:21
MasterP: Nézd nem San Andreas a célja a Rockstarnak, hanem LA és környéke. A IVnél is New York visszaadása volt a cél, semmi köze nem volt a 3-hoz. Különben is a Rockstar is megmondta, hogy a GTAIII trilógiája le van zárva, ennyi. Új lapot nyitottak és ez alatt a terület is ott van. Nem fognak egy régi játéknak remaket csinálni, amikor ott van a valóságos helyszín.

MasterP
Offline
2011. 11. 17. 18:31
csakhogy a SA-t is fel kellett anno térképezzék, de annak nincs értelme, hogy teljesen más az egész térkép. Akkor az sa-t nem kellett volna úgy feltüntetni, hogy 3 város van benne. Egyéb változások beleférnek, de hogy hirtelen víz vegyen körül mindent....

ATi0021
Offline
2011. 11. 17. 18:54
MasterP: Tény, hogy fel kellett térképezniük. Valamennyi hasonlóság emiatt lesz. De ez nem jelenti azt, hogy nem változik az új Los Santos. Annó egy államot kellett megcsinálniuk egy adott kereten belül. Emiatt egyes részek elnagyoltak lettek. Addig itt most meglehet csinálni normálisabban Hollywood és egyéb részeket, akkor nem fogják agyonvágni magukat az SA val mert hogy ott az volt. Most tényleg nem San Andreas a lényeg, hanem a Los Angeles, filmes csillogás, nyugati part visszaadása. És nem San Andreas újra alkotása.

Persze továbbra is része a GTA világnak San Andreas és SF és LV is sőt Vice City is. De most nem ekkora léptekbe kell gondolni. Kisebb területet néztek ki maguknak, amit részletesebben fognak megcsinálni mint korábban az SAba. De ettől még valóban lesz Santa Maria kikötője, és minden egyéb ami LA jellegzetessége, de kb ennyi egyezést várok, nem többet.

MasterP
Offline
2011. 11. 17. 20:20
akkor ennyi erővel a GTA 6 ha VC-ben játszódna, akkor csinálják meg egy sima szigetre az egészet, minden legyen más, a térkép ne is hasonlítson még véletlen se és nevezzék el ugyanúgy VC-nek. Ez így hangzik...

ATi0021
Offline
2011. 11. 17. 20:35
MasterP: Vice Cityt nem lehet egy szigetnek megcsinálni, mert az alapját képező Miami se egy sziget. Elég sok szigetből és hídból áll. Nézd meg Google Mapsba.

Nem azt írtam, hogy mindent direkt abszolút másra alkotnak. Szimplán csak azért változik, mert a valóságban is más és az új technológiával már részletesebben megalkotható. Ennyi. Ez most jelenti azt, hogy a GTAV-ben csak 1 sziget lesz, meg egy teljesen más város és környék lesz.

Jobb lesz, ha másképp írom.

Inkább részletesebb a valósághoz közelebb álló formába jön ki Los Santos. De ettől még Fierro és Venturas nem lesz. És persze ez érvényes San Andreasra is, persze egy részét látjuk, de nem olyan léptékben mint korábban. Ideje lenne már elfogadni, hogy a 3-mas kor lezárult és a valóságos városra kellene koncentrálni, hogy az milyen. Hiába is várod, nem a GTA 3 San Andreas HD Remaket készül kiadni a Rockstar.
2011. 11. 17. 20:58
Én sem bírom felfogni hogy hogy gondolják néhányan hogy ugyanúgy fog kinézni a térkép mint a SA-ban. a GTA 3 és GTA 4 térkép is szinte teljesen különbözik. Egy kicsit unalmas is lenne..sőt nagyon unalmas lenne ha ugyanazt a SA-t visszaadná a Rockstar.

MasterP
Offline
2011. 11. 17. 21:00
Jó legyen más a térkép, de akkor ne nevezzék LA-nak. De látom nem értitek, hogy hogy mondom. Mindegy nem is baj, hamarosan kiderül minden

Estilo
Offline
2011. 11. 18. 05:55
Értjük, csak te beszélsz hülyeséget Minek adná ki megint a Rockstar a SA mapot? Az már unalmas lenne. A GTA IV-nek sem volt köze a GTA III-hoz. Amúgy meg San Francisco és Las Vegas igazából k...va messze vannak egymástól, és a Rockstarosok a valóságra törekednek most....

MasterP
Offline
2011. 11. 18. 09:15
én azt értem, de volt köze azért LC-hez a GTA4-nek mivel csak hasonlóan nézett ki. Én azt mondom, hogyha annyi változás lesz benne mint a GTA 3 és GTA 4 közt az tökéletes lenne, de ha totál másként nézne ki minden akkor nem tetszene. Én ezt így értettem. De lehet azért csak LA-t valósítják meg, mert nem akarják a többi szigetet később se megvalósítani. Tehát úgy mint a GTA Advance és a CW-ben se volt elérhető az egész LC, hiába nagyobb az igazi város. Csak annyi volt elérhető ahol fontos események voltak. Végül is nem feltétlen kell szerepeljen a főhős mindhárom városban.

ATi0021
Offline
2011. 11. 18. 13:18
MasterP: Ugyanezt írtam eddig is. A korábbi New Yorkról mintázott részek persze, hogy nem változtak. Több város meg nem hinném, hogy lesz. Túl sok idő lenne egy részletes Frisco vagy Vegas. És tekintve, hogy DLC lenne még árba se érné meg. Okosabb lesz, ha akkor inkább a következő generációra koncentrálnak. (remélem akkor már végre lesz vice)

DOGG
Offline
2011. 11. 18. 19:01
Hatalmas fake
Lehet hogy az én szemem rossz de én se tengerpartot se golfpályát nem látok ezen a mapon , am elsöre én is majdnem el hittem , nagyítás után már persze más lett a helyzet xDD
Gondolom ismerös
http://1.1.1.4/bmi/i1189....f/Yl8Pfrewh.jpg
http://picturestack.com/5.../9ztmap2Rj9.gif

aruha
Offline
2011. 11. 18. 22:19
most akkor egyik sem igazi? 100% ? Én nagyon ötlettelennek találom őket

ATi0021
Offline
2011. 11. 19. 10:29
aruha: Pontosan, egyik se igazi.

Benyo98
Offline
2011. 11. 19. 20:36
Nekem tetszene ez a szigetek, San Andreast el kell felejteni ,ez Los Santos
2011. 12. 09. 02:22
DOGG. A tengerpart ott van bal oldalon, sárga színnel jelölve. Én látok golfpályát is, pont arrafelé, kicsit feljebb. Persze attól még lehet hogy kamu.

Americanviking
Offline
2012. 04. 04. 17:51
én találtam egy roh*dt hihető fake videót. igazábol többet is de mindegy (benne van big smók háza xdxdxdxdxdxdxd)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink