Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Három új Max Payne 3 kép, egyéb nyalánkságok hamarosan!

A Rockstar Games három új Max Payne 3 képpel nyitotta a 2012-es naptári évet, valamint megnyugtatta a rajongókat, hogy hírekből és információkból az elkövetkezendőkben nem szenvedünk majd hiányt.

A hírben ugyanis nem csak a screenshotokat közölték, de megígérték, hogy az elkövetkezendő hetekben rengeteg új információ érkezik majd a játékról, illetve még ebben a hónapban - vagyis csakúgy mint a Grand Theft Auto IV-nél, két hónappal a megjelenés előtt - elindul a játék végleges hivatalos oldala, tele érdekességekkel és információkkal, valamint egy újabb Designt & Technology videóval bővül majd a galériájuk, illetve egy kommentelő kérdésére reagáva azt is elárulták, hogy a rendszerkövetelményekről bővebben a megjelenéshez közeli időszakban kapunk információkat.

GTA GTA GTA

Mindez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a fejlesztők főleg a Max Payne 3 reklámozására fókuszálnak majd, és Grand Theft Auto V híreket valószínűleg csak elvétve kapunk az elkövetkezendő hónapokban. A márciusi megjelenést követően viszont minden bizonnyal az új GTA-ra terelődik majd a közfigyelem. Nyugalom, ne feledjük, minél jobban kiéheztetnek minket az új információka és médiaanyagokra, annál jobban fognak esni. :)

2012.01.04 22:02  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

csaba292
Offline
2012. 01. 04. 23:14
Érdekes látni Maxet, ahogy részröl részre egyre szomorúbb az arca... míg az elsöben az a vigyor volt egész végig...

Rockstar69
Offline
2012. 01. 05. 16:45
Jöhetnének már új GTA V képek is.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink