Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Három új Max Payne 3 kép, egyéb nyalánkságok hamarosan!

2012.01.04 22:02  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games három új Max Payne 3 képpel nyitotta a 2012-es naptári évet, valamint megnyugtatta a rajongókat, hogy hírekből és információkból az elkövetkezendőkben nem szenvedünk majd hiányt.

A hírben ugyanis nem csak a screenshotokat közölték, de megígérték, hogy az elkövetkezendő hetekben rengeteg új információ érkezik majd a játékról, illetve még ebben a hónapban - vagyis csakúgy mint a Grand Theft Auto IV-nél, két hónappal a megjelenés előtt - elindul a játék végleges hivatalos oldala, tele érdekességekkel és információkkal, valamint egy újabb Designt & Technology videóval bővül majd a galériájuk, illetve egy kommentelő kérdésére reagáva azt is elárulták, hogy a rendszerkövetelményekről bővebben a megjelenéshez közeli időszakban kapunk információkat.

GTA GTA GTA

Mindez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a fejlesztők főleg a Max Payne 3 reklámozására fókuszálnak majd, és Grand Theft Auto V híreket valószínűleg csak elvétve kapunk az elkövetkezendő hónapokban. A márciusi megjelenést követően viszont minden bizonnyal az új GTA-ra terelődik majd a közfigyelem. Nyugalom, ne feledjük, minél jobban kiéheztetnek minket az új információka és médiaanyagokra, annál jobban fognak esni. :)

csaba292

Offline
2012. 01. 04. 23:14
Érdekes látni Maxet, ahogy részröl részre egyre szomorúbb az arca... míg az elsöben az a vigyor volt egész végig...
Rockstar69

Offline
2012. 01. 05. 16:45
Jöhetnének már új GTA V képek is.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak