Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Már számtalan esetben tapasztalhattuk tinédzserek kegyetlenségét, de egyre több esetben fordul elő olyan, hogy tetteiket egy neves videojáték mögé burkolózva követik el. Had kalauzoljunk el titeket Thaiföld országába, ahol az egyik 19. évét taposó fiatal egyszerű kíváncsiságból úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen is lehet a való életben megviccelni egy taxisofőrt…

A fiatal fiú elég súlyos bűnt követett el, melynek során egy kés segítségével oltotta ki, az 54 éves taxisofőr életét. A rendőrség állítása szerint, az elkövető - állítólagosan mentális problémákkal nem küszködő - tinédzser semmilyen megbánást nem tanúsított a hivatalos kihallgatás leforgása alatt, mikor is a következő Grand Theft Auto IV-gyel kapcsolatos vallomást tette

„Kíváncsi voltam, hogy vajon való életben is olyan könnyű ellopni egy taxit, mint amilyen az a játékban.”

A középiskolás gyilkos állítása szerint egyáltalán nem akarta halálra késelni a taxisofőrt, ugyanis fegyverét csak akkor vette használatba, mikor az megpróbált védekezni járműve eltulajdonítása ellen. A fiatal bűnözőt késő vasárnap fogták el az arrafelé járőröző rendfenntartók, amikor éppen tolatott ki egy bangkoki utcából, újonnan „szerzett” taxijával, melynek hátsó ülésén a halott taxis feküdt.

A fiú számára igen kemény idők jönnek, ugyanis ha a kihallgatás után a bíróság úgy dönt, hogy előre megfontolt gyilkosságról van szó, akkor akár halálbüntetésre is ítélhetik.

Az eset igen tanulságosnak vélhető, ugyanis a Thaiföldi Kulturális Minisztérium lépésének köszönhetően, bizonytalan ideig a Grand Theft Auto IV lekerült, az országban fellelhető viszonteladók polcairól.

2008.08.04 15:14  ▪ Forrás: Yahoo! News  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 35

Nem sokkal múltkori hírünk után, melynek keretében értesítettünk titeket a Rockstar Games Social Club frissítéséről, a fejlesztőcsapat ismételt aktivitást mutatott a klubbal kapcsolatban. Mint ahogy azt már sokan bizonyára tudjátok, a Social Club keretein belül folyamatos passzív és aktív összecsapások/versenyek kerülnek megrendezésre, melyek közül az egyik épp két nappal ezelőtt ért véget...

A fentebb említett verseny, a sejtelmes "100% Contest" nevet viseli, aminek során néhány igen elszánt Grand Theft Auto rajongó, szert tehet "Liberty City kulcsára", mely egy teljes mértékben kézzel megmunkált, arany színű óriáskulcsot takar. Sajnálatos módon a mi kis országunkban élő játékosok ezen a versenyen nem igazán járnak jól, mert a hivatalos szabályok szerint, hazánk képviselői nem kapnak nyereményt.

Amint több információ, vagy esetleg kép áll rendelkezésünkre a dologgal kapcsolatban, azon nyomban értesülhettek róla!

2008.08.03 02:36  ▪ Forrás: Social Club  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 5

Több hónapnyi csend után ismételten frissítette Social Club szolgáltatását a Rockstar Games. A legfrissebben elérhetővé vált ficsőr a Millionaires Club nevet viseli, melybe azon elvetemült Grand Theft Auto IV rajongók kerülhetnek be, kiknek sikerült legalább 1 milliós bevételre szert tenniük, az egyjátékos módban való randalírozásuk során.

Fontos megjegyezni, hogy a belépők úgymond összesített értékelés szerint kerülnek elbírálásra, tehát minden olyan összeget, melyet küldetések, mellékküldetések vagy akármilyen más forrásból beszereztek, figyelembevételre kerül. Ha sikeresen bekerültél a klub tagjai közé, onnantól fogva akár össze is mérheted saját „pontszámodat”, az ott szereplő társaidéval, ahol még az összegek megszerzési ideje is jelzésre kerül.

Jó szórakozást!

2008.07.31 15:48  ▪ Forrás: Social Club  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 7

Már egy ideje folynak a találgatások egy esetleges PC verzióval kapcsolatban, de eddig egyáltalán nem kaptunk hivatalos megerősítést arról, hogy akkor most a kedves fejlesztők óhajtanak-e egy portot adni kedvenc univerzális platformunkra vagy sem. Mint ahogy az a Liberty City Stories PS2-es verziójával is történt, a játék személyi számítógépekre fejlesztett változatát az ESRB "kiszivárogtatta", ezzel együtt egy félhivatalos megerősítést is adva a játékosoknak. De lehetséges az, hogy jövő hónapban már tényleges információkat hallhatunk róla...

Az e hónapban kiadott Egyesült Államokban is kapható PC Gamer magazin ugyanis ismételten egy világrengető számítógépes bejelentést indikál, melyet augusztusi számukban fognak leközölni. Mindez nem lenne olyan eget rengető információ a játékkal kapcsolatban, ám a következő kis idézet, melyet egyenesen a magazinban olvashatunk, annál inkább:

"Reménykedtetek hogy megtörténik. Tudtátok, hogy meg fog megtörténni. Csak azt nem, hogy mikor." "A PC Gamer tudja. És ezt el is mondjuk nektek." - US PC Gamer júliusi szám

Nem érdemes nagyobb feneket keríteni ennek a kis idézetnek, de nem is szabad elhaladnunk mellette. A következő hónapban - hacsak nem kerül kezünkbe hamarabb egy kis szkenncsemege, értesítünk titeket arról, mit is takar ez a nagy bejelentés.

Hírünk második felében pedig szeretnénk számotokra egy érdekes kis „bizonyítékot” mutatni a várva-várt megerősítés lehetőségére, melyet az amazon.de weboldalán találtunk. Ezt itt tekinthetitek meg...

Lehet hogy ez egy ismételt baki, de abban biztosak lehetünk, hogy egy ilyen kaliberű webáruház nem fog csak úgy hébe-hóba kitalált játékokat árulni, mivel az nem igazán tenne jót a felhasználók részéről. Amennyiben több érdekességet vélünk felfedezni a témával kacsolatban, azonnal értesítünk titeket!

2008.07.31 01:25 ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 19

Egyre gyakrabban érkezik szerkesztőségünkbe a játék esetleges PC-s verziójára utaló információ, melyet következő hírünk is alátámaszt. Alig két nappal a maláj PC Gamer - megbízhatoságról most ne nagyon beszéljünk - által okozott meglepetések után ugyanis egy "félhivatalosnak" látszó info jutott el hozzánk...

A külföldi fórumok és hírportálok visszatérő látogatóinak köszönhetően fény derült az ESRB hivatalos weboldalán történt egyik baklövésre, melynek során a szervezet kissé "szemilis" webszerkesztője olyan dolgot engedett avatatlan szemek elé kerülni, mely jelen pillanatban még teljes mértékben bejelentetlen. Az említett baki tulajdonképpen annyit foglal magába, hogy a Grand Theft Auto IV adatlapján szereplő platformlistára felkerült a PC verzió is.

GTA
Katt a nagy méretben való megtekintéshez.

Szeretném még felhívni a figyelmeteket arra, hogy a hír hitelessége megkérdőjelezhető. Mivel a képet akárki megszerkesztheti, ráadásul kicsivel az észrevétel után az ESRB oldaláról is eltűnt a Windows PC felirat, nem szabad túl elhamarkodottan ítélkezni!

2008.07.26 22:08 ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 25

Látogatói módosítások - Rengine Hawk GTO

Akik mélyebben belemerültek már oldalunk tartalmába, bizonyára észrevették, hogy a fórumunkon fellelhető egy "Látogatói módosítások" című topik. Ha valaki készít a Grand Theft Auto valamelyik epizódhoz kisebb-nagyobb módosítást, az itt nyugodtan publikálhatja. Két felhasználónk megemlítette, hogy a saját műveiket a fő oldalon is publikálhatnánk. Tehát a hírünk további két ilyen mod bemutatásával fog foglalkozni.

Az első nem más, mint egy GTAPlace exkluzív jármű, melynek készítője a "Rengine Hawk GTO" nevet adta. Az alkotó pedig nem más, mint Roberto, aki korábban már több módosítást is készített, azonban ezeket csak külföldi fórumokon publikálta. Remélhetőleg a későbbiekben ezek nálunk is megtalálhatóak lesznek. Mivel a járműhoz két videót is készített, ezért úgy döntöttünk, hogy egy különálló cikk formájában fogunk ezzel foglalkozni. Tehát ha szeretnéd látni a két remek videót és letölteni a járművet, akkor kattints ide a cikk eléréséhez.

A második alkotást pedig FuRiOu$ nevű felhasználónknak köszönhetjük. Ez nem más mint egy rádiómódosítás, melyet Radio Los Santos 2008 néven publikált. Ha érdekel, akkor a fórum ezen topikjában olvashatsz róla, illetve a letöltési linket is itt találod.

2008.07.25 13:51 ▪ Írta: wantoo Elolvasom 16
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink