Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Már számtalan próbálkozást láthattunk a Grand Theft Auto játéksorozat stílusirányzatának "lekoppintására", de eddig csak nagyon kevésszer adódott lehetőség arra, hogy ezek közül egy-egy játék nagyobb sikereket érjen el. Ezúttal egy újabb játékról érkeztek információk, mely a TPS kategória nagyágyúit kívánja háttérbe szorítani…

Az Egyesült Királyságban törzshelyező Deep Silver játékkiadó úgy döntött, hogy valami nagy dobással próbálnak színre lépni a piacon. Ez a nagy dobás lenne a Ride To Hell, mely teljes mértékben multiplatformos játék lesz, ráadásul PC-re is megjelenik.

A játék lényegében az 1960-as évek motoros kultúráját hivatott „szimulálni”, melynek folyamán nem csak Amerika nyugatibbnál is nyugatibb részeit motorozhatjuk be, de még saját területeink és bajtársaink életét is egyengethetjük… mindezt persze a lehető legvagányabb 60-as években debütáló és hódító slágerek meghallgatása mellett és az akkoriban megszokott művészi stílusirányzat visszaadásával.

Egyelőre semmi más információval nem szolgált a kiadó, ám állításuk szerint a játékot még a 2009-es év felének környékén publikálják majd.

2008.07.18 19:08  ▪ Forrás: Kotaku.com  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 7

Aki kicsit komolyabban követte az idei E3 konferenciát, az bizony észrevehette, hogy a PC-s játékokkal nemigen foglalkoztak, és tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Grand Theft Auto IV-et sem jelentették be ezen platformra, így erről most nem is írnék többet. Az IGN munkatársai azonban utánajártak ennek a dolognak, hogy miért is foglalkoznak ilyen keveset az asztali számítógépek tulajdonosaival. Kevin Unangst-et, a Microsoft for Windows igazgatóját, sikerült elkapniuk egy rövid interjú erejéig.

Kevin röviden felvázolta az E3-n kialakult helyzetet. Szerintük ez a rendezvény a mai napokban főleg a konzolok egymás elleni harcáról szól, így ezen indokból ők egy későbbi eseményre tartogatják a bejelentéseiket. Ez nem más mint a jövő héten lezajló Gamefest, a Microsoft saját konferenciája. Ezen kívül azt is megemlítette, hogy az E3-n történt bejelentésektől jóval nagyobb dolgokra számíthatunk a jövőben. Tehát várjuk a jövőhetet abban bízva, hogy valóra válik sok GTA rajongó álma.

Így a hír végén pedig örömmel jelentem, hogy elkészült a Chinatown Wars-ról készült első cikkünk, ahol az eddigi információk mellett a Nintendo DS-ről is olvashattok némi információt. Reméljük néhány embert sikerül meggyőzünk ezzel a cikkünkkel, hogy ez is méltó darabja lesz a sorozatnak. A cikket ide kattintva érhetitek el. (Vagy a felső navigációs menüben az első ikonra kattinva)

2008.07.17 13:51 ▪ Írta: wantoo Elolvasom 11

A mi időnk szerint, pontosan 19:45-kor kezdetét vette a Take Two konferencia az E3-mon. Akik tisztában voltak ennek jelentőségével, valószínüleg a GTA IV PC verziójának bejelentésére vártak. Sajnos a nagy meglepetés elmaradt, a Take Two konferenciáján alig volt szó kedvenc sorozatunkról. Megemlítették, hogy elégedettek a GTA IV teljesítményével, valamint, hogy a Chinatown Wars-ról csak később fogunk információkat kapni. Úgy vélem, hogy egyre jobban távoldodunk a mindenki által várt PC-s megjelenésről...

2008.07.16 20:05 ▪ Írta: CBool & wantoo Elolvasom 24

Előző hírünkben már informátunk titeket arról, hogy az idei E3 Microsoft konferenciáján semmilyen újdonságot nem tudtunk meg a hónapokon belül érkező exkluzív tartalmakról. Így a konferencia mai napját ezzel le is zártuk, arra gondolva, hogy a mai nap nem tudunk meg semmiféle információt a Grand Theft Auto világából.

Háromnegyed hét körül, mikor már a Nintendo konferenciája javában tartott egy különleges bejelentésre került sor. A hatalmas kivetítőn a Grand Theft Auto Chinatown Wars felirat jelent meg. Egyértelművé vált, hogy ez egy következő GTA epizód címét jelöli. A következő percekben fény derült rá, hogy a játék a Nintendo DS kézikonzolra fog megjelenni még az idei évben és a GTA IV-hez hasonlóan a modern Liberty City-ben fog játszódni.

Egyelőre csak ennyit sikerült megtudnunk erről. Maradjatok velünk, hiszen ha további információk érkeznek, akkor azonnal leközöljük számotokra. Aki pedig a kézikonzolról szeretne néhány dolgot megtudni, annak ezt a linket ajánljuk.

#UPDATE: A hivatalos bejelentést itt nézhetitek meg. A hölgy elmondása szerint a játék egy teljesen új motort fog használni, új karaktereket fog felvonultatni és a megszokott játékélményt fogja nyújtani. Ezenkívül az is kiderült, hogy a játékot a Rockstar Leeds fejleszti.

#UPDATE 2: Már a játék hivatalos oldala is elérhető, melyet ide kattintva érhettek el. Az oldalon fellelhető kevéske információ megerősíti, hogy Nintendo DS exkluzív játék lesz. Ezen kívül a lap alján található egy "Nintendo Wi-Fi Connection" embléma, melyből arra következtethetünk, hogy valamilyen multiplayer funkciót is vélhetünk majd felfedezni benne.

#UPDATE 3: Sam Houser a következőt nyilatkozta a játékkal kapcsolatban: "A játék hozza majd a Grand Theft Auto játékok megszokott intenzív játékmenetét, ami a Nintendo hordozható platformján teljesen egyedi élmény lesz," - mondta Sam Houser, a Rockstar Games alapítója - "A Rockstar Leeds, a Rockstar North csapatával a Grand Theft Auto folyamatosan fejlődő dizájnjára alapozott, és megalkotott valami egészen újat..."

2008.07.15 20:35 ▪ Írta: wantoo Elolvasom 40

Hivatalosan ma kezdődik el a világhírű - mára már csak exkluzív és zárt körű rendezvényként létező - E3, azonban a tegnapi folyamán a Microsoft megtartotta értekezletét. Mindenki okkal várhatta az epizodikus tartalmakról [DLC] szóló információkat, de sajnos erről nem mondtak semmit...

Ez részben azért is érdekes, mert a 2006-os E3-mon maga a redmondi óriás - onnan is Peter Moore - jelentette be a Grand Theft Auto IV-t. A további tájékoztatókon és az egy évvel későbbi E3 rendezvényen csupán megemlítették, hogy az Xbox 360 tulajdonosok számára két epizodikus tartalom készül. Így történt ez most is, hiszen Shane Kim, a Microsoft egyik fejese csak annyit mondott, hogy ez év végén lesz elérhető az első epizodikus tartalom, mely kizárólag Xbox 360 rendszeren lesz elérhető.

Nem kell azonban elkeseredni, ugyanis a GTA játékok kiadója, a Take Two Interactive holnap vonul ki az E3-ra, és reméljük számíthatunk egy bejelentésre... Ne felejtsétek el holnap is megnézni oldalunkat!

2008.07.15 14:53  ▪ Forrás: GTA \'Hood  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 7

Talán látogatóink közül többen is figyelemmel követték a világ egyik legnagyobb, GTA 4-gyel foglalkozó portáljának fejlődését. Most a weboldal teljesen új köntösbe bújt, és több új cikk is felkerült. Hogy mért is írom le mindezt? Nos, amíg nekünk nincsenek cikkeink, addig is az angolul jól tudók számára hasznos lehet a GTA4.net. Jó böngészést hozzá!

2008.07.13 13:41 ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 26
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink