Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Érdekes információk kerültek napvilágra egy francia PlayStation 3-mal foglalkozó weboldalnak köszönhetően. A weboldal szerkesztősége ugyanis azt állítja, hogy egy belga játékkiadó cég kézhez kapta a Take-Two 2009-ben kiadásra kerülő játékainak listáját, melyben felfigyeltek egy igen érdekes kis részletre, mely garantáltan töprengésre késztet majd minket, Grand Theft Auto rajongókat...

A listán az eddig be nem jelentett, ötödik nagy Grand Theft Auto rész "rövid leírása" szerepel, melyben Vice City-t indikálják a játék helyszínéül. Sajnálatos módon a cikk nyelvezete miatt nem teljesen derült fény arra, hogy milyen történetnek is nézünk elébe, de a jelenlegi információk szerint olyan elemekről lehet szó, melyek egyetlen GTA epizódban sem szerepeltek eddig. A Play3-Live szerkesztősége még megjegyzésként hozzátette az általuk publikált hírhez, hogy a GTA III kiadása után kb. egy évvel került piacra, a sokak által kedvelt kiegészítő.

Amint több információra teszünk szert ezzel a hírrel kapcsolatban, értesítünk titeket róla...

2008.07.09 04:44  ▪ Forrás: Play3-Live.com  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 24

A nagyobb külföldi Grand Theft Auto-val foglalkozó weboldalakat kutatva bizony érdekes dolgokra lelhetnek a rajongók. Ezúttal sem történt ez másként, ugyanis ismételten egy remekbe szabott kis médiaanyagot tudhatunk szerkesztőségünkben, Patrick Brown jóvoltából. A fiatal grafikai pionír - aki nem mellesleg a legújabb GTA-Series.com dizájnhoz is saját maga készített artwork-öket, ezúttal egy gyönyörű GTA IV-es üdvözlőlapot készített el, melynek kidolgozottsága és színvilága egyszerűen hihetetlen mértékben tükrözi a játék kinézetét.

A képen maga a szerző és kedvenc emmigráns GTA főszereplőnk, Niko Bellic kapott helyet, háttérben az Algonquin-t és Broker-t összekötő híddal. A Grand Theft Auto márkákat bemutatván még egy Pißwasser-es üveg is megjelenik Patrick kezében.

Katt a teljes méretben való megtekintéshez!

2008.07.09 03:59  ▪ Forrás: GTAGaming.com  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 7

Régóta érkezett már értelmes hír a Grand Theft Auto világából, ezért úgy gondoltuk, egy kis humorral is meglepünk benneteket. A most következő animációt egy egyfajta GTA IV paródia, melyet Chris O'Neill készített. Jó szórakozást hozzá!

2008.07.07 19:58 ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 10

Már számtalanszor leközöltünk híreket arról, hogy kedvenc sorozatunk legújabb tagja, két Xbox360 exkluzivitást élvező tartalommal bővül az elkövetkezendő két év leforgása alatt. Valószinüleg a Sony átlátta ennek súlyát, és úgy döntöttek bekeményítenek, mellyel akár le is söpörhetik a Microsoft által indított marketingkampányt, a letölthető tartalmak körül...

A mai nap folyamán végleges megerősítést nyert az, hogy a PlayStation 3 játékosok egyaránt részesülnek egy összesített "pontrendszerben", mely trófeák beszerzésére összpontosul. Szemfülesebb rajongók már észre is vehették, hogy a tegnapi napon kiadásra került 2.4-es Firmware Update jóvoltából nem csupán egy in-game XMB-t - Az Xbox360 Dashboardjának, Sony által fejlesztett megfelelője - kapnak a PS3 tulajok, de még különböző dolgok végrehajtásáért, akár trófeákat is gyűjthetnek...mely ismételten a Microsoft Achievement rendszerére hajaz.

Az egyetlen probléma az, hogy a sok hibabejelentés után a Sony elérhetetlenné tette a fentebb említett frissítést, ezzel elhalasztva annak végső publikálási időpontját. Bizonyos források szerint viszont még e héten sor kerül a 2.4-es frissítés kiadására, melynek köszönhetően a játékosok nem csak hogy egymással versenghetnek a trófeák megszerzésében, de akár kedvenc zeneszámaikat is hallgathatják játék közben.

És hogy mi tesz majd be igazán a Live szolgáltatásnak? A PlayStation 3-ra fejlesztett Home rendszer a GTA IV irányában is támogatást nyújt majd, melynek köszönhetően a serlegek nem csak kis ikonok képében tűnnek majd fel egy-egy játékos avatárja mellett, de még saját berendezésű virtuális kéglijében is elhelyezheti őket... A Home bevezetését 2008 végére tervezi a fejlesztő és teljesen ingyenesen lesz elérhető.

Megjegyzés: Aki nem lenne teljesen tisztában azzal, hogy mit is takara a "PlayStation Home" kifejezés, az látogassa szépen meg a következő felhasználói videót, mely a 2007-es GDC leforgása alatt került felvételre.

2008.07.04 02:11 ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 14

Május hónapban tájékoztattunk titeket, egy titokzatos PC-s bejelentéssel, melyet az amerikai PC Gamer magazin ígért június hónap végére az olvasóinak. Nos, a magazin már rég megjelent, ám sajnos nem az volt a bejelentés, amire számítottunk. Az új magazin - idézem: "világrengető" - bejelentése ugyanis a Crysis című játék, Warhead névre keresztelt kiegészítőjének PC portját, illetve teaser trailerét jelentette. Hát igen, ami EA Games, az csakis világrengető lehet...

Úgy gondoltuk, érdemes erről tájékoztatni Titeket, de a hír rövidsége miatt felesleges a kommentelés.

2008.07.03 21:29  ▪ Forrás: Hardwired  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom Legyél te az első hozzászóló!

A Grand Theft Auto sorozat rajongói már számtalanszor bizonyították leleményességüket, melynek köszönhetően a játéksorozat még mindig olyan felkapott, mint a legelső háromdimenziós rész megjelenésekor. Ezúttal is egy igen érdekes kis történetre tettünk szert, mely méginkább alátámasztja azon hitünket, hogy a GTA fanok rendelkeznek még egy-két trükkel a tarsolyukban...

Kiderült ugyanis, hogy két elszánt barát "poénból" kapcsolatfelvételt kezdeményezett a Rockstar Games technikai support részlegével, egy teljesen légből kapott hiba bejelentése miatt. Az elküldött elektronikus levél egy olyan hibát tartalmazott, mely a játék Xbox 360 és PS3-ra kiadott verziójában egyaránt szerepel - pontosabban itt egy audio-val kapcsolatos problémáról van szó, csak éppen úgy feltüntetve, mintha az a GTA IV PC-s "ingyenesen" letölthető verziójában lépett volna fel.

Erre fel az egyik buzgó szolgálatban lévő supportos véletlenül kifecsegte, hogy a játék személyi számítógépre készülő(!) kiadása még nincs hivatalosan bejelentve, ennél fogva pedig szeretné, ha az e-mail küldője azonnal megadná a terjesztő oldalának címét. A továbbiakban egy kevésbé érdekes részre érkezett a két fél beszélgetése, ezáltal ezzel nem is nagyon foglalkoztunk.

UPDATE (Idézet a levélből):

The PC version of GTA IV has not even been announced for release and is still in development so is not about to be released on a website we have no knowledge of.

Mindenesetre egy kis remény csillant meg előttünk PC-sek előtt, ugyanis ha minden igaz, már csak keveset kell aludnunk a hivatalos bejelentésig. Amint többet tudunk a legújabb GTA számítógépes megjelenéséről, azonnal értesítjük olvasóinkat.

2008.07.03 07:41  ▪ Forrás: RockstarScammer  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 31
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink